Screen Shot 2014 11 25 at 22.45.57

“Pola meni – pola tebi” ogledalo

Većina ranom zorom odlepi u trenutku, kada shvati da im je ogledalo „zauzeto“ i da se ispred njega nalazi nečije tuđe lice a vremena je malo, ihaj, ihaj!

Partner, roditelj, cimer, supruga, sve su to „potencijalni neprijatelji“, koji vas dele od ogledala kada vam je najpotrebnije. Da li ste razmišljali da pazarite „pola meni-pola tebi“ ogledalo?

Umivanje, brijanje, šminkanje, čupkanje, mackanje ili samo ogledanje, zamislite samo koliko radnji obavljamo ispred ovog predmeta.

Ogledalo „Mirror 180“ je proizvod berlinskog studija, koji je očigledno upućen u muke savremenog sveta. Danas nije neobično deliti mnoge stvari, pa zašto ne biste delili i ogledalo?

Praktično ogledalo „Mirror 180“ je podeljeno na dva dela a pritom može da se koristi na tri različita načina. U njemu komotno mogu da se ogledaju dve osobe u isto vreme a da ne upadaju jedna drugoj u kadar ili na bilo koji drugi način odvlače pažnju. Ovo neobično ogledalo svoje vlasnike može da prikaže na različitim visinama kao i da reglektuje plafon i ostatak prostorije.

Samo ogledalo ima prečnik 50 centimetara i izrađeno je pd stakla.

Ako smo vas dovoljno zaintrigirali, ovo originalno ogledalo može da bude vaše ako izdvojite oko 195 evra.

 foto:YouTube screenshot