Screen Shot 2015 09 08 at 21.25.31

Noć u muzeju u Njujorku

Martovski 2023 LookerWeekly 728x90 baner

Sve one koji su potajno razmišljali o tome da baš poput poznatog glumca Ben Stilera, provedu noć u Američkom prirodnjačkom muzeju, obradovaće vest da će imati priliku da prespavaju u istom. Prirodnjački muzej u Njujorku uvrstio je zanimljiv program, koji posetiocima nudi priliku da prespavaju u muzeju.

Verovatno da posetioce neće juriti tinosaurus Reks po muzeju, ali će imati priliku da uživaju u eksponatima, iz jednog sasvim drugog ugla.

Svi posetioci koji žarko žele da provedu noć u Prirodnjačkom muzeju, sada imaju priliku da to i urade za 350 dolara. Ovaj zanimljivi program planiran je nakon radnog vremena a obuhvata najpre prijem posetilaca uz šampanjac i zvuke džeza, koji će svirati trio 12th Night Jazz.

U cenu noćne ulaznice, spada i večera sa bifea, večernja užina, posebna izložba živih životinja, kao i istraživanje fosila uz baterijske lampe. Kao šlag na tortu, planirana je ponoćna projekcija videa Prostor mračnog univerzuma.

Posetioci koji su imali čast da provedu noć u prirodnjačkom muzeju prošle godine, predložili su svima da ostanu budni celu noć i uživaju u magičnim eksponatima, pričama i predivnim fotografijama.

Verujemo da je ovo događaj za pamćenje!

foto: YouTube screenshot