fb top 10 status 651

FB Top 10 status

Najduhovitiji Fejsbuk statusi

Možda je jedan od sajtova koji ste propustili, pa je red da to ispravimo. Oni čijih je ruku delo, biraju deset najduhovitijih Fejsbuk statusa. Kada odete na ovaj sajt, zaista ima svega. Jedno je sigurno, zabava je zagarantovana!

Šta je status za većinu od nas?

Statusom ili „o čemu razmišljaš”, uglavnom želimo da privučemo pažnju nama bitnih ljudi. Ipak, postoje i oni čija iskrena naklonost ka pisanoj reči, na jednostavan i brz način, dobija publiku. Istina je da smo postali pomalo nezanteresovani čak i za humor, koji je veoma bitan u našem životu. Izazivanje reakcije, u vidu osmeha kod drugih ljudi, od neprocenjive je vrednosti, a zainteresovanost za okolinu odraz je inteligencije. Učestvujte u debatama, dajte svoje mišljenje, uveselite nekog i pronađite sebi slične na ovoj društvenoj mreži. Svaka pozitivna aktivnost podrazumeva vaš napredak.

Tako je i web sajt FB TOP 10 STATUS, odraz pozitivne virtuelne aktivnosti. Pored smeha, interesantno je još nešto što će vam se dogoditi odlaskom na ovaj sajt. Proširićete svest o ljudima prisutnim na Fejsbuk društvenoj mreži i to na sledeći način: ”Čitate ime i prezime tvorca statusa i u isto vreme zamišljate i njegov karakter, izgled”. Svako će pronaći neku blisku misao, blizak humor, a ko zna, bar za početak, i novog Fejsbuk prijatelja.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Ako ste od onih koji ne dobijaju baš mnogo lajkova za svoj humor, na svom profilu, evo vam prilike da doživite Fejsbuk slavu. Ako vas pobeda kojim slučajem zaobiđe, budite sigurni da ste nekome izmamili osmeh. Ono što za početak možete da uradite, jeste da date predlog duhovitog sadržaja na Fejsbuk stranici FB top 10 status.

Glasanje za mesec april je u toku, pa zavirite. Mi već jesmo i slatko smo se nasmejali!

Možete glasati OVDE.