Pametni nakit

USB nakit

Pripremila: Janja Rešćanski

Tehnika ne prestaje da nas začuđuje. Hit u svetu je pametni nakit-USB ogrlice, minđuše, prstenje koji su atraktivni, nosivi i prenosivi!

Šta pokloniti dami koja prati savremene trendove, mlada je, uspešna i obožava nakit! Idealno rešenje je USB nakit! Pametni ukrasi, koji čuvaju naše dragocene podatke, praktični i nosivi.

Juveliri širom sveta zadovoljno trljaju ruke. Nove fleš ogrlice su praktične za dame koje su sklone da gube sitne stvari poput USB uređaja. To su elegantni, moderni komadi nakita na kojima možete skladištiti, čuvati informacije, tekstove, fotografije… Tako su dragoceni podaci uvek sa vama, na dohvatu ruke.

Najmaštovitije su dizajnirani privesci i broševi. Često su optočeni poludragim kamenjem i napravljeni od plemenitih metala.

Velika je ponuda namenjena tinejdžerima. Privesci napravljeni od bižuterije i srebra mogu se naći u raznim oblicima. Najatraktivniji su oni u obliku životinja, kornjače, konja, riba i horoskopskih znakova. Za ekstravagantne dame namenjeni su skupoceni modeli napravljeni od platine, zlata i optočeni Svarovski kristalima. Za one devojke koje vole opušteniji stil, napravljene su i narukvice od kože koje kriju USB stik u središnjem delu.

Ukoliko među vama ima i programera, zagriženih kompjuteraša, USB prsten je idealan način da zaprosite svoje devojke!

U stara vremena nakit se vrednovao karatom, a danas kapacitetom memorije koji je najčešće 4GB!

Foto: DragonStyle