Apple Ear Pods

Apple AirPods slušalice – potpuna sloboda u pokretu!

AirPods slušalica nisu obične slušalice, one su inteligentne slušalice koje podržavaju čitav jedan spektar sjajnih aktivnosti – tako na primer kada se sluša muzika ili gleda film, ako se jedna slušalica izvadi pesma ili film idu odmah na pauzu – čim se ista vrati u ušnu školjku “svirka” ili film nastavljaju dalje. Javljanje na poziv takođe sadržaj koji se sluša šalje na čekanje, a prekid poziva se obavlja tako što se dva puta tapne po slušalici. Asistentkinja Siri se isto tako poziva (dva puta se lupne po slušalici), s tim da je interakcija sa njom u ovom slučaju podignuta na najviši mogući nivo – jednostavno, priča se sa njom (Pozovi moju brata Dejana?, Pusti moju omiljenu plej listu?, Kako da dođem do restorana Franš?, Pojačaj zvuk? Gde se nalazi kafić Drama…). Mogućnosti koje nudi relacija AirPods slušalice-Siri je ogromna, prosto nema granica, ali sve se to otkria iz dana u dan druženja sa slušalicama.

Kako AirPods slušalice promovšu slobodu u pokretu, tako je logično da je njihova interakcija sa izvorima zuka i komunikacionim uređajima (iPhone telefoni, iPad tableti, Mac računari…) bežična. Bluetooth veza poslednje generacije se brine da sve štima kako treba, a ista se najbolje pokazala i kada je energetski resurs upitanju. Povezivanje je brzo i lako, a kada se AirPods slušalice jednom upare sa iOS ili macOS uređajom ta uparenost je trajna, odnosno čim slušalice prepoznaju uređaj sa kojim su bile u vezi odmah pitaju za uparivanje.

Kvalitet zvuka je bez sumnje najjače oružje AirPods slušalica. Neverovatno je šta je Apple uradio sa njima po ovom pitanju. Tonovi su sjajno reprodukovani, to potvrđuju apsolutno svi audio testovi, dok je bas izbalansiran i nije tup/grub za uši. Distorzija i šumova nema, čak ni u tragovima, a boje tonova su takve da prosto probude pozitivnu energiju u telu. Konkretno, muzika iz filma La La Land koja je specifična in a momente uključuje na stotine instrumenata prosto opije organizam kada se sluša preko AirPods slušalica. Isto važi i za instrumentalnu i klasišnu muziku, kao i za moderne note i hard core muziku. Za kvalitet zvuka koji donose AirPods slušalice čista desetka!

Dileme nema, AirPods slušalice u ovom momentu jesu najbolje bežične slušalice u svojoj klasi. Funkcije koje donose i kvalitet zvuka koji nude ispred svih rešenja su koja su dostupna na tržištu. Interakcija sa Siri je sjajna, kao i činjenica da ove slušalice prate pokrete svog vlasnika. Apple je sa njima još jednom pomerio granice realnosti i svojim potencijalnim kupcima ponudio jedinstvene i potpuno drugačije bežične slušalice, doduše po ne baš korektnoj ceni, ali to je za ovaj brend nekako realno i logično, ne? Uostalom ovo su slušalice koje treba da prate ritam i energiju Apple fanova i ljubitelja pravog zvuka, tako da je manje-više sve jasno!

Cena (sa PDV-om): 27.090,00 dinara

Kontakt: iStyle