Apple Ear Pods

Apple AirPods slušalice – potpuna sloboda u pokretu!

O njima se svuda priča već mesecima! One su promenile percipiranje kvalitetnog zvuka u pokretu i donele jedan nov način komunikacije u hodu! AirPods slušalice idu dva koraka dalje/ispred u odnosu na tradicionalna rešenja i u pravom smislu reči donose jedno nesvakidašnje bežično iskustvo slušanja muzike i razgvora u pokretu…

AirPods slušalice su koncipirane kao jedno moderno rešenje krcato naprednim mogućnostima i brojnim funkcionalnostima. Napravljene su od najkvalitetnijih materijala i opremljene su impresivnim hardverom koji ih čini drugačijim od bilo kojih drugih slušalica u klasi i cenovnom rangu u kom se nalaze. Iako deluje kao da bi mogle lako da ispadnu, AirPods slušalice zapravo sjajno stoje u ušima, čak i kada korisnik obavlja neke ultra dinamične aktivnosti (skija, penje ne se strme delove planine, skače u dalj ili jednostavno se brzo kreće…). Tajna se krije u njihovoj ergonomiji koja omogućava da besprekorno leže u ušnim školjkama. Za sada su isključivo dostupne u beloj boji, mada nikada se ne zna, tako da nije isključeno da ih u budućnosti nećemo videti i u nekim drugim koloritima.

Osnovu AirPods slušalica čini skup odabrane elektornike, malih zvučnika, posebnog bas refleks sistema i procesora (W1) koji procesira/obrađuje zvuk, a na kome je Apple radio nekoliko godina. Isti je zadužen za redukciju i otklanjanje eventualnih šumova, kontrolu basa i dobijanje optimalnih tonova. Njegov zadatak je i da se energijom upravlja pravilno zbog čega ove slušalice i donose radnu autonomiju od 5 časova. Kako je napomenuto slušalice se isporučuju u posebnoj kutiji koja je istovremeno i punjač i čuvar slušalica. Kao eksterna baterija kutija donosi do 24h dodatne energije, odnosno preko nje je više puta moguće kompletno napuniti bateriju bez povezivanja na bazni izvor energije. Posebnost baterije koja se nalazi u slušalicama je da se ista za samo 15 minuta punjenja može napuniti toliko da ponudi tri sata slušanja muzike.

Kako AirPods slušalice rade, saznajte u nastavku…