full HD 01

Velika novogodišnja izložba „Perspektiva 22“ u KvArt BW

Martovski 2023 LookerWeekly 728x90 baner

Velika kolektivna novogodišnja izložba Perspektiva 22 biće otvorena u izložbenom prostoru KvArt BW, na drugom spratu Galerije, u petak, 23. decembra, u 19 časova.

Na izložbi će biti predstavljeni radovi raznovrsnih stilova i medija dvanaest mladih i autentičnih umetnika: Aleksandre Ilić, Vladana Sibinovića, Aleksandra Kempe Stanojevića, Stefana Stevanovića Pepija, Sanje Madžarević, Jovane Krnete, Lazara Rodića, Bogdana Perića, Vladimira Miljkovića, Aleksandra Radičevića, Miljana Stevanovića i Luke Jendrišeka, koji su predstavili svoje radove i na samostalnim izložbama tokom 2022. godine.

Publika će imati priliku da vidi zapažena dela sa samostalnih izložbi, ali i potpuno nove radove pojedinih autora koji će premijerno biti izloženi, svi objedinjeni ujednačenim izlagačkim tendencijama i tokovima koje Galerija ŠTAB aktivno prezentuje kroz svoj rad.

Izložbu Perspektiva 22 organizuju Galerija ŠTAB i umetnička inicijativa KvArt BW. Izložba će biti otvorena do nedelje, 8. januara 2023. godine, a radno vreme galerije KvArt BW je svakog dana od 11 do 19 časova. Ulaz na izložbu je slobodan.