Ana Raša Jelena i Ivan

Veče sa četiri komičara

Veče sa četiri komičara, članova organizacije Standup.rs biće održano u nedelju, 27. aprila od 20h u BlowUp Baru. Nastupaju Jelena Radanović, Ana Zlatanović, Radomir Nestorović i Ivan Nikolić.

O sebi su rekli: 

Jelena Radanović
“Široj populaciji poznata po tome što je 11. 03. 2004. Bila redar u Sremskomitrovačkoj Gimnaziji.

Omilljena životinja joj je crv sumnje. Voli da čita teške knjige i posmatra prolaznike iz neposredne blizine. Onima koji su već bili na njenim nastupima poznata je po tome što ima mišljenje na sve teme, a pogotovo one o kojima nema pojma.

Ana Zlatanović
“Ana Zlatanović je rođena u hodniku. Prvo što je ugledala bile su japanke – po tome je znala da je leto. Odgajana u duhu “ne diraj taj gelender i kaži finoj teti hvala”, za sebe kaže da je buntovnik koji prkosi konvencijama – dane provodi u spavaćoj sobi a noći u dnevnom boravku. Kao mala je htela da postane osoba za koju ljudi misle da je “veća od života”, ali je brzo shvatila da se to uglavnom odnosi na nekoga ko je umro mlad tako što se okliznuo na kesicu heroina i razbio glavu o ivicu svoje gitare. Danas se Ana bavi pisanjem i aerodromskim obezbeđenjem. Ljubitelj je plivanja, čaja od nane i malenih krznenih životinja koje kažu “iiiiii” kada ih slučajno ubodeš u oko.”

Radomir Nestorović
“Nije rođen u Beogradu. Jednom prilikom je kupio povratnu kartu do Novog Sada,pa je ostao da živi tamo jer je morao da je vrati. Od kad je upisao filozofski fakultet, stalno meditira tj. po ceo dan samo sedi i ne radi ništa. Rekli su mu da je lenjost bolest, ali ga mrzi da ode kod lekara. Kao student filozofije, ne bavi se svakodnevnim, nego večnim pitanjima, pa se ne pita zašto sada nema devojku, nego zašto je nikada neće imati. Počeo je da se bavi stand up-om jer je sve ostale izgovore za nezavršavanje fakulteta već iskoristio. Nakon prvog uspešnog nastupa pao mu je veliki kamen sa srca, pa sada ima kamen u bubregu. Svako takmičenje na kome je učestvovao završavao je drugi, jer nije imao ko drugi. Neće mu biti veliki problem ako ne uspe u stand up-u, jer će zbog svog akcenta uvek moći da dobije ulogu u svim serijama Radoša Bajića.”

Ivan Nikolić
“Ivan je neko kome scena nije strana, osim kada nastupa van Srbije. Od priredbi za Dan škole i tumaranja hodnicima kao “pametnjaković” zamoljen da napusti učionicu, prošao je sličan put kao i većina današnjih kolega.