foto: YouTube screenshot

Šorc za seksualnu kondiciju

Za sve one muškarce čije dame vole da uživaju u maratonskom vođenju ljubavi, stiže pametni trenažer za seksualnu kondiciju. U pitanju je šorc sa senzorima za intenzivno i pravilno izvođenje kegelovih vežbi. Tvorci tvrde da će vam ove gaće poboljšati ljubavničke performanse najavljujući revoluciju donjeg veša.

Tvorac neobičnog seksi šorca i sam je želeo da vodi ljubav duže i jače. S obzirom na to da je oduvek bio i fitnes entuzijasta znao je da su i kegelove vežbe veoma blagotvorne po seksualnu moć muškarca.  Zbog toga je Majkl kreirao uske bermude VylyV koje u sebi imaju senzor i daljinsko, bežično praćenje, kao i kontrolu putem aplikacije. Nema sumnje u pitanju je sajber dizajn i kao takav uveliko je privukao pažnju svetske javnosti.

Kegelove vežbe poznate su po tome da jačaju karlične mišiće i preporučuju se za oba pola. U slučaju muškaraca, potrebno je da nauče da ovladaju mišićima kojima kontrolišu bešiku. Njihovim stikanjem, prvo po pet sekundi, pa sve duže osnažuju svoj donji stomak a time, kako kažu i seksualne performanse.

U ovom šorcu ojačaćete prostatu, snagu ejakulacije, potenciju i bešiku, navode kreatori. Donji veš za muškarce VylyV možete pronaći na sajtu Indiegogo po ceni od 125 dolara za “Early birds” – pre svih – naručivanje.