ID 10039852

Ljubitelji sira se češće seksaju

Verujemo da ste dobro upućeni po pitanju izbora hrane, koja poboljšava seksualni život. Da li ste znali, da osobe koje preferiraju sir, imaju seks više puta mesečno, za razliku od onih koji ga izbegavaju? Saznajte više o tome.

Hrana bogata omega-3 masnim kiselinama (losos, skuša), zeleno lisnato povrće, avokado i lubenica su odlični za libido. A koja namirnica je glavni pokazatelj da pojedinac ima seksa k’o puževa posle kiše?

Verovali vi ili ne, to je sir.

Prema nedavnim istraživanjima, koja je sprovela jedna internet stranica za online upoznavanje, ustanovljeno je da osobe koje vole da njupaju sir, imaju više seksa nego kolege koje sklanjaju pogled sa istog. Pohovani ili dimljeni kačkavalj, mladi, stari, mrvljeni sir, nije važno, bitno je samo da je sir.

Ljubitelji sira imaju seks više od šest puta u toku meseca. Osobe koje „ne mirišu“ sir, imaju oko dvaedeset sedam procenata manje seksa.

Iako je istraživanje šašavo i zanimljivo, smatra se da osobe koje vole sir poseduju u sebi više avanturističkog duha i sklonost ka putovanjima, darežljivije su pa otuda i zaključak koji objašnjava ljubav prema siru i onim stvarima.

A vi? Šta kažete? Kojem taboru pripadate?

foto:freedigitalphotos.net