ID 10090880

“Dirty talk” u postelji

Šaputanje na jastuku

Dok neke dame odrično odmahinju glavom, druge će se nestašno nasmejati jer vrlo dobro znaju da su upravo “bezobrazni razgovori” u postelji ključ seksulanog zadovoljstva. Muškarci se veoma “pale” na ovakve sitnice, a i ženama godi jer je “dirty talk” okidač za fenomenalan seks!

Ako ste se pitali kako da poboljšate vreme provedeno sa partnerom u udobnoj postelji, probajte, za promenu, da tokom seksanja primenite “dirty talk”, savetuju seksolozi. Prema stručnjacima, uzbuđenje nije samo dodir, ima nešto i u priči.

Pričanje o seksu omogućava još bolji seks. Osobe kojima nije neugodno da sa partnerom otvoreno razgovaraju o tome šta im prija i šta ih “pali”, razgovor će prebaciti i tokom seksanja. Ovde vrlo bitnu ulogi igra i bliskost partnera.

One stidljivije osobe bi za početak mogle samo da razgovaraju o seksu, a vremenom i da ga primene u praksi. Efekat je neverovatan!

Da podsetimo, seksualna komunikacija je veština koju su neki odlično savladali, a ovi drugi su na dobrom putu. Svaka individua poznaje svoje granice koje neće preći, pa tako ni muški ni ženski pol ne bi trebalo da bude prost prema svom partneru na početku “eksperimenta”. Ali, što je nekome prostakluk, to je drugome eksplozija duginih boja.

Prema tome, možete i vi na trenutak da budete Doris Dej i Rok Hadson i da šapućete na jastuku, ali na malo drugačiji, direktniji i bezobrazniji način.

foto: freedigitalphotos.net