ID 10068340

Prugasti modni zalogaji

Ukoliko volite da pratite modne trendove, sigurno će vas obradovati vest da su pruge ponovo u modi. Ove sezone ponesite šarmantne pruge i budite omiljeni kako u muškom tako i u ženskom društvu!

Pruge su najavile svoj povratak na modna vrata i nesumnjivo oduševile “prugoljupce”. Pošto su pruge same po sebi veoma upečatljive, pravilnim odabirom i dobrom kombinacijom sa ostatkom garderobe i nakita mogu na divan način istaknuti obline koje poželite.

Ove sezone će se nositi velike i male pruge, crne, crvene a biće zastupljene kako na obući, nakitu tako i na tašnama i ešarpama. U slučaju da u svom ormanu već imate prugaste odeće, slobodno je “istresite” sa polica i ofingera i šarmantno ponesite ove sezone.

Ako se pitate kako da kombinujete pruge, budite maštoviti i kreativni jer kombinacija postoji bezbroj. Uz pruge možete izgledati romantično, zavodljivo, poslovno, sportski, mladalački, elegantno, klasično, kežual i veoma seksi!

Zapamtite, pruge napravljene od najrazličitijih materijala, koje se nose na najrazličitije načine, moramo jednostavno da volimo!

foto: freedigitalphotos.net