Jovana Petković 2

Modni hit ovog proleća

Saveti modne kreatorke Jovane Petković

Haljine u kojima će se svaka devojka osećati prijatno i zavodljivo, a pri tom će biti i potpuno originalna i jedinstvena, su pravi prolećni hit…

Proleće je idealno vreme da osvežite svoj izgled i da istaknete svoju ženstvenost. Haljine zanimljivog kroja i upečatljivog dezena su pravi izbor. Ukoliko želite da se osećate zavodljivom i sigurnom, kako bi ostavile bez daha i najprobirljivijeg posmatrača, pogledajte predloge modne kreatorke Jovane Petković:

IMG 3172
Prolećni lepršavi izgled
Foto: Tijana Janković

Proleće je konačno stiglo i vaše noge su spremne za otkrivanje. Cvetna prolećna i lepršava haljina je savršena za prve prolećne dane. Unesite radost svojom pojavom.

IMG 3139
Gipsy stil
Foto: Tijana Janković

Gipsy  duga haljina  je moj definitivni izbor za ove dane. Sofisticirano, opušteno i veselo. U ovakvoj haljni ćete se osećati veoma moćno.

IMG 3316bw
Večernji izlazak i street look
Foto: Tijana Janković

Crno – bela haljina na jedno rame je pravo rešenje za večernji izlazak u grad, ali isto tako u dobroj kombinaciji sa šesirom jarke boje daje notu street look-a.

Modnu kreatorku Jovanu Petković možete kontaktirati preko njene Fejsbuk strane i pogledati još mnogo unikatnih modela OVDE.

Foto: Tijana Janković