ID 100158966

Magične helanke zlata vredne

Britanski trgovački lanac Proskins postao je poznat po jednom neobičnom paru uskih pantalona. Helanke koje podmlađuju kožu, za kratko vreme, postale su njihov prepoznatljiv brend.

Crne helanke, koje se po izgledu ni malo ne razlikuju od običnih rastegljivih pantalona, rasprodate su u rekordnom roku uprkos prilično visokoj ceni za ovakav komad garderobe. No, one i nisu tako obične kako na prvi pogled izgledaju.

One su magične i lekovite, barem tako tvrde njihovi kreatori.  Posebnim odevnim predmetom se smatraju i zbog činjenice da su protkane 24-karatnim zlatom, koje podmlađuje kožu!

Zlatne niti u helankama pospešuju hijaluronsku kiselinu, koja hidrira kožu, te tako noge budu podmlađene, bez bora i celulita. Dovoljno je da se samo obuku i nose, sve ostalo pantalone same „rade“, bez ikakvog dodatnog napora.

Na sajtu kompanije Proskins sa žaljenjem obaveštavaju da je rasprodata prva probna serija zlatnih – magičnih helanki. Mnogi Britanci obradovaće  (ili razočaraće) svoje dame ovim pomalo čudnim prazničnim poklonom, ali ipak –zlato je zlato!

Praznična cena im  je 197, 57 dolara. Trenutno u prodajnoj ponudi postoje još i  maske za lice i rukavice napravljene od iste  „antiejdžing“ tehnologije.

foto: stockimages at FreeDigitalPhotos.net