Ulicni ulaz u prodavnicu FashionFriends 2

SIGURAN ŠOPING U NAJVEĆOJ PRODAVNICI FASHION&FRIENDS U REGIONU

Vodeći regionalni multibrend koncept Fashion&Friends otvorio je prošlog oktobra u tržnom centru Galerija Belgrade svoju dvadeset četvrtu prodavnicu, ujedno i najveću na Balkanu, koja se prostire na 1300 m2 i u ponudi sadrži preko trideset svetskih modnih brendova.  

Zahvaljujući jedinstvenoj lokaciji u prizemlju šoping centra, kupcima je omogućen lak pristup direktno sa ulice. 

U skladu s postojećim epidemiološkim merama, nivo zaštite i higijene u prodavnici podignut je na maksimalni nivo. Na samom ulazu u Fashion&Friends, kom se pristupa sa javne površine na istočnoj strani Galerije, postavljene su dezobarijere, kao i sredstva za dezinfekciju ruku.

U prodavnici je obavezno nošenje zaštitnih maski, uz kontrolu dozvoljenog broja kupaca i  poštovanje propisanog rastojanja od 2m. Maloprodajni tim redovno vrši dezinfekciju svih površina, s posebnim fokusom na prostrane kabine za presvlačenje.

bd7c5d94 35b2 4eed 94f2 4fc39960a249

Omiljena modna adresa za ljude sa stilom od početka epidemije preduzima sve mere kako bi se sačuvalo zdravlje kupaca i zaposlenih, a kupovina učinila što sigurnijom. 

Kao podstrek da u jeku korona virusa pazimo na sebe i druge, Fashion&Friends je lansirao maske za lice koje, pored zaštitne, imaju i humanu ulogu. Deset odsto prihoda od svake prodate maske donira se u dobrotvorne svrhe posredstvom Forever Friends fondacije. 

Fashion&Friends Galerija otvorena je svakog dana od 10 do 20 časova.