Muske Nano e1435840034681

Nano patike za CrossFit

 

Dugoočekivane Reebok CrossFit Nano 5.0 konačno su dostupne u Reebok maloprodajnim objektima širom sveta, a kod nas od 10. jula u Reebok brend radnji u TC Ušće.

Dizajnirane posebno za CrossFit sportiste i razvijene u saradnji sa CrossFit zajednicom, Reebok CrossFit Nano 5.0 imaju brojna poboljšanja koja ih čine vrhunskom trening patikom. Zahvaljujući Kevlar® materijalu (materijal kojim je patika obložena, a koji je otporan na metke zahvaljujući inovativnoj 360 BulletCage tehnologiji) patike su specijalno dizajnirane da pomognu vežbaču da izdrži najzahtevnije i najrazličitije CrossFit WOD-ove (Workout of the Day). Ojačane kavezom omogućavaju dodatnu otpornost i ultimativnu stabilnost stopala. Kao dodatak revolucionarnom Kevlar® materijalu, ovaj model sadrži i specijalno projektovano anatomsko ležište za petu i stopalo sa R55 platformom za poboljšani skok, i jastučiće koji ublažavaju kontakt stopala sa podlogom. Zahvaljujući MetaSplit fleksibilnom žlebu i pojačanim RopePro+ vezicama Reebok CrossFit Nano 5.0. pruža fleksibilnije kretanje i vrhunski trening.

Stiv Vejs (Steve Weiss), iz Korporativnog razvoja kompanije CrossFit je izjavio: “Znamo koliko je važno da se CrossFit oprema istakne u zahtevnim i konstantno promenljivim pokretima koji se izvode pod određenim uslovima, a da pritom omogući postizanje visokih performansi. Blisko sarađujemo sa Reebok-om i CrossFit zajednicom u razvoju obuće i odeće koja se konstantno razvija prateći nove granice zahtevnog fitnesa.“

“Kako CrossFit vežbe postaju teže i CrossFit sportisti jači tako i Reebok CrossFit Nano postaje snažnija i jača patika.“ – izjavila je Korina Verkl (Corinna Werkle), šef Reebok trening odeljenja. “Sa korišćenjem Kevlar® materijala iskreno verujemo da je Reebok CrossFit Nano 5.0 naša najizdržljivija patika koja može da podnese i najzahtevnije WOD-ove. Mi u Reebok-u smo mnogo ponosni na dugotrajno partnerstvo sa CrossFit-om. Ono je omogućilo stvaranje velikog izbora CrossFit obuće i odeće, a Reebok CrossFit Nano 5.0 je vrhunac inovacija u ovoj kategoriji.“

Na Reebok CrossFit igrama, koje se održavaju od 22-26. jula 2015. u Karsonu, u Kaliforniji (pratite sajt games.crossfit.com) možete pogledati te neverovatne sportiste širom sveta koji se takmiče za krunu Najfit osobe na svetu i koji nose Reebok CrossFit Nano 5.0. Reebok CrossFit Nano 5.0 su od 25. juna 2015. dostupne u Reebok prodajnim objektima širom sveta, zvaničnim CrossFit prodavnicama  preko sajta www.reebok.com i  store.crossfit.com, a od 10. jula nove CrossFit Nano 5.0. se mogu naći i u Reebok brend radnji u TC Ušće u Beogradu.