Novi singl benda Triggerfinger

Belgijski rok trio Triggerfinger objavio je singl „Big Hole“ skinut sa njihovog aktuelnog albuma By Absence Of The Sun. Bend će u regionu nastupi u zagrebačkoj Tvornici kulture, 2. juna, dok će u beogradskom kultnom klubu Barutana nastupiti dan kasnije, u petak, 3. juna.

„Big Hole“ treći je singl sa poslednjeg izdanja, a prethodili su mu „Perfect Match“ i „Off The Rack“. Po željama publike jedna od najboljih pesama sa albuma By Absence Of The Sun konačno je dobila odgovarajući video koji je u potpunosti snimio pevač i gitarista benda Ruben Blok (Ruben Block), a montirao režiser i muzičar Remo Peroti (Remo Perotti).

Triggerfinger će nastupiti kao predgrupa grupi Muse večeras u Moskvi, 19. juna, a već dan kasnije su na Hellfestu u francuskom Klišonu (Clisson). U beogradsku Barutanu bend stiže nakon mađarskog Volt Festivala i već pomentuog nastupa u Tvornici kulture u Zagrebu. Ostatak juna kalendar im je popunjen nastupima u Rumuniji, Češkoj, Španiji, Francuskoj i Švajcarskoj.

Ulaznice su u prodaji preko EVENTIM mreže, GIGSTIX-a, DD Tickets-a kao i u Felix Shopu (TC Sremska). Kontigent promo ulaznica po ceni od 1000 dinara je skoro rasprodat dok će cena nakon toga biti 1200, a na dan koncerta 1500 dinara!

Organizator koncerta je koncertna agencija RockSvirke.