sajam turizma

Sajam turizma

Beogradski sajam od 24. do 27. februara

Za sve one avanturiste, romantične, aktivne i željne dobrog odmora za nekoliko dana počinje Sajam turizma koji predstavlja idealnu priliku i mesto na kojem možete da se odlučite ili možda tek dobijete ideju gde biste ove godine mogli da putujete…

Ovaj 33. Sajam turizma koji se održava jednom godišnje iz godine u godinu prerasta u sve značajniju turističku manifestaciju koja rezultira sve većim brojem izlagača. I ove godine, na Sajmu će se okupiti najznačajniji domaći turoperatori, a prisustvaće će i značajan broj agencija iz inostranstva i predstaviti Beograđanima svoje ponude za ovogodišnja putovanja.

Posetioce očekuju brojne prezentacije kompanija i organizacija. A to su i nezaobilazni popusti koji mogu da dostignu i do 20 odsto od cene aranžmana kao i first minute ponude, prezentacija nacionalnih kuhinja, degustacija specijaliteta… Prošle godine, našim građanima se predstavilo 830 izlagača sa svojim ponudama iz čak 43 zemlje. Ovogodišnja zemlja partner jeste Hrvatska, a pored nje, učestvuje oko 900 izlagača iz zemlje i sveta.

Radno vreme Sajma turizma u četvrtak, 24. februara je od 10 do 18 časova, u petak i subotu hale su otvorene sat duže, a poslednjeg dana – u nedelju, 27. februara Sajam je otvoren od 10 do 17 časova. Pojedinačne ulaznice koštaju 300, a karte za grupne posete prodaju se po ceni od 200 dinara.

Moto ovogodišnjeg Sajma turizma jeste „Danas započnite leto”. Posetite sajam i iskoritite sjajnu priliku za odluku gde na more ove godine.

Foto: publicdomainpic