Screen Shot 2016 05 17 at 21.36.21

Legolend hotel na Floridi

Lego kocke voli svako dete ali istu ljubav prema omiljenoj kocki dele i po neki tata i mama. I dok neki grade zamak ili piratski brod u svojoj dnevnoj sobi, drugi imaju mogućnost da uživaju u Lego kockama u prirodnoj veličini. Dobro došli u Legolend hotel!

Hotel Legolend je smešten između Orlanda i Tampe, na Floridi. Hotel broji ukupno 152 sobe. Ono što je glavna atrakcija jeste da su sve sobe kreirane tematski i to prema četiri poznate vrste Lego igračaka. Tako gosti mogu da biraju da li će da odsednu u sobi sa gusarima, da li žele avanturu, prijatelje ili magično kraljevstvo.

Sve sobe su opremljene sa ogromnim bračnim krevetom za roditelje i krevetom na sprat za mališane. U regularnim sobama može da odsedne pet osoba, dok VIP soba može da primi do devet gostiju.

Ceo hotel kao da je ispao iz kutije za igračke, samo u velikom pakovanju. Svuda po zidovima hotela se nalaze Lego figure i ima ih ukupno oko pet hiljada!

U okviru hotelu se nalazi škola u kojoj predaju učitelji i svojim učenicima pokazuju i otkrivaju tajne savršenog slaganja najpoznatije kocke na svetu.

Za goste je napravljen i specijalni bazen, koji je pun Lego kocki koje plutaju oko vas.

Hotel je sagrađen odmah pored ulaza u zabavni park Legolend i da bi se rezervisala soba, potrebno je to uraditi mesecima ranije.

Sve je šareno i veselo ali i skupo pa tako noćenje sa doručkom u nekoj od soba košta oko dve stotine dolara.

foto:YouTube screenshot