kako da ostvarite stabilnu vezu 336

Kako da ostvarite stabilnu vezu?

Ključ je u vama

Posmatrajući druge parove nasmejane i srećne, možda ste se nekada zapitali koja je tajna njihove veze? I da li uopšte postoji savršena veza? Čuli ste svoju drugaricu da priča kako ima savršenu vezu. Ne postoji savršeno, već samo uspešno. A tajna uspešnih veza? Hajde da saznamo.

Komunikacija

Kako bi jedna normalna i zdrava veza između dvoje ljudi koji su u ljubavnoj vezi uspela, neophodna je dobra komunikacija između partnera. I vrlo je bitno da slušate jedno drugo i to pažljivo. Slušajte i ono između redova, jer i to ima značenje. Posmatrajte partnerov govor tela, saznaćete da li je nervozan, tužan ili srećan. Otvoreno razgovarajte o svojim problemima sa njim, ako već zna da imate mladež ispod grudi, zašto mu se ne biste požalili na to da vas je neljubazna prodavačica iz pekare dovela do ludila.

Iznenađenje

Ne mislimo da je potrebno da mu nešto posebno kupite (mada ni to nije loša ideja). Budite izazovni, mistični, neočekivani… U toku dana biste mogli da partneru pošaljete poruku sa „bezobraznim“ predlogom. Još bolje, ako je na poslu. To će dobro da ga razdrma i zaintrigira. I jedva će čekati da vas vidi. Verovatno ćete ga iznenaditi svojim baratanjem „bezobraznim“ reči i „nepristojnom“ ponudom. Isto tako, možete da mu otkrijete neku tajnu o sebi (neku svoju fantaziju, san ili želju za nečim).

Kalendar za parove

Napravite plan za svoje zajedničke atkivnosti. Bilo da je u pitanju bioskop, pozorište, rođendan prijatelja, nova izložba ili koncert. Partneri bi trebalo da imaju svoje male rituale koje obavljaju zajedno. A ruku na srce, još malo ćemo praviti i plan za seksualne aktivnosti koliko smo zauzeti u toku dana. Tog plana se pridržavajte, nikako ne dozvolite da vas lenjost spreči u obavljanju ovih korisnih rituala.

Komplimenti  

Volite da dobijate komplimente od svog partnera? I on isto. Vaša ljubav voli da vas učini srećnim, a isto tako zna da se topite kada vam uputi kompliment i pohvali vas zbog nečega. Odgovorite mu na iste, ne budite škrti na rečima. Nema veze ako on nije visok dva metra, ne nosi brdo mišića na sebi, ne svira gitaru, on je vaš i samim tim se isključuje bilo kakva negativna misao o njemu. Tako je, vaš parner voli da učini da se osećate ponosno, sigurno, samouverno, inteligento, lepo i seksi, a gde ćete naći veći kompliment od toga?

 foto: publicdomainpic