lustica bay central kapija u ziv

LUŠTICA BAY CENTRAL – KAPIJA U ŽIVOT KAKAV TREBA DA BUDE

Smešten na mestu susreta spektakularnog Marina naselja, golf terena sa pogledom na Bokokotorski zaliv i otvoreno more, obližnjih sela i istorijskih gradova, naselje Central je središte budućeg grada Luštica Bay i crnogorskog primorja.

Lociran van utabanih staza poluostrva Luštica, Central zauzima važnu poziciju u njenoj sjevero-istočnoj oblasti, povezujući razne zone u okviru turističkog grada Luštica Bay, i spajajući  lokaciju u celini sa obližnjim tradicionalnim naseljima. Na raskršću je najatraktivnijih destinacija na crnogorskom primorju – Tivta, Kotora i Budve.

 

U primorskom okruženju obraslom stoljetnim čempresima, savremeni životni prostor za novu zajednicu od oko 3,5 hiljade stanovnika planira se na 240 hiljada metara kvadratnih. Luštica Bay Central će imati oko 10 hiljada m2 za restorane, galerije, butike, šoping centre i više od 20 hiljada m2 javnih površina i zona za različite sportsko-rekreativne sadržaje, igrališta za decu, kao i zatvoreni bazen.

Izuzetno kvalitetna izgradnja kao jedan od od simbola prepoznatljivosti projekta Luštica Bay odlikovaće stambeni prostor na oko 95 hiljada m2 a ono što ove nekretnine čini sigurnom investicijom je atraktivna cena kao i obećavajući program „rental“ posredovanja.

Central je povoljna investiciona prilika sa  učešćem od 10%,  otplatom u 16 jednakih kvartalnih rata tokom 4 godine i 20% iznosa prilikom primopredaje.

Poseban CKB premium kredit kreiran je za finansiranje kupovine nekretnina u ovom novom žarištu bokokotorskog života. Premium kredit se odobrava u iznosu do 300 hiljada EUR, sa rokom otplate i do 25 godina.

Stanovi po početnoj ceni od 160 hiljada EUR izgrađeni su uz pažnju posvećenu detaljima, uz domišljat dizajn i brigu o životnoj sredini karakterističn za zaliv Luštica (Luštica Bay).

Tokom sedam faza u narednih deset godina izgradnje Central će postati nova destinacija koja kombinuje bijeg u privatnost i mir sa privilegijama kosmopolitskog života. Spektakularne plaže na obali čistog mora, divljine unutrašnjosti poluostrva, maslinjaci i stari mlinovi, čuvene destinacije poput starinskog šarma Kotora i popularne budvanske rivijere, sve će biti lako dostupno iz Centrala.

U okruženju stanovnika ovog naselja, gradiće se ostatak grada Luštica Bay – sa ukupno sedam hotela, dvije marine sa 226 vezova, apartmanima, porodičnim kućama i vilama, golf terenom i ostalim sadržajima.

Crna Gora je jedna od najbrže rastućih turističkih destinacija a Luštica Bay je sastavni deo razvoja države.