njujork je najbolji grad za muvanje 103 1

Njujork je najbolji grad za muvanje

Puna korpa devojaka

Pripremila Dragana Jovanović

Moguće je da nismo razmišljali o tome kako uopšte postoji neko mesto na svetu koje je idealno za započinjanje ljubavne veze, ali ako je verovati činjenicama, ono zaista postoji. Znate kako kažu, ako uspeš u Njujorku, uspećeš svuda, a ako se zatekneš u Njujorku, onda ćeš sigurno i naći devojku!

Jedan od najprivlačnijih gradova na svetu, prema nedavnim istraživanjima, pokazao se kao savršeno mesto za sve usamljene muškarce, jer obiluje predivnim ženama iz različitih delova sveta. Samo u Njujorku možete sresti spoj istoka i zapada, toliko različite kulture i osećati se kao kod svoje kuće. Čak oko šezdeset odsto žena nastanjuje Jabuku, a to je idealno za sve slobodne muškarce, složiće se stručnjaci.

Nije slučajno što je Njujork u skoro svakom drugom filmu idealna podloga za romantičnu komediju sa temom usamljene devojke, jer one u stvarnosti zaista to i jesu. Koliko su usmaljene govori i podatak da se četrdeset odsto žena u Njujorku nikada nije udalo, a malo je izgleda da će se ova činjenica i budućnosti promeniti.

Tako na jednog Njujorčanina idu tri devojke, pa čovek zaista može da se opusti i da bira. Međutim, i same pripadnice nežnijeg pola su se požalile na činjenicu da ima vrlo malo slobodnih muškaraca. Kada su upitane kakav je zapravo život u Njujorku i šta bi izdvojile kao nedostatak u njemu, odgovori su pristigli veoma koncizni i kratki. Njujork je predivan grad sa bezbroj mogućnosti po pitanju zabave, bogatog kulturnog života, obrazovanja i karijere, sa izuzetnim i prijatnim susedima, savršen za jednog muškarca. Ženama je znatno teže, jer se susreću sa malim brojem slobodnih muškaraca.

Znali smo da Njujork zna da bude budan, nekad uspavan, brz, uvek zanimljiv, nepredvidiv, često romantičan i sada i zvanično pravi raj za sve slobodne muškarce. Nije ni čudo što se muškarci u ovom gradu malo teže odlučuju da uplove u brak, jednostavno Njujork je prepun žena, a to nekada zna da bude teška odluka.

foto:publicdomainpictures