Screen Shot 2016 04 12 at 22.19.49

Najveći kruzer na svetu započinje krstarenje

Verujemo da su mnogi od vas poželeli da barem jednom u životu idu na krastarenje. A zamislite tek kada biste se našli na najvećem kruzeru „Harmony of the Seas“ i otisnuli se na krstarenje iz snova! Oktrijte o kakvoj plutajućoj zverki je reč.

Da li ste čuli za Harmony of the Seas? 

Ako niste, znajte da se radi o najvećem kruzeru na svetu, koji pripada kompaniji Royal Caribbean Cruise line. Vrednost ovog megakruzera se procenjuje na preko milijardu dolara i bilo je potrebno tri godine da se sagradi.

Koje su specifičnosti ovog kruzera?

Najveći kruzer na svetu je težak 120 000 tona. Sadrži čak 16 paluba i može da primi oko pet i po hiljada putnika, kao i oko dve hiljade članova posade. Kruzer svojim gostima nudi na desetine restorana, barova, salona za ulepšavanje. Gosti će imati prilike da uživaju u baru, u kojem će biti usluživani od strane robota, Central Park promenadi na otvorenom, u resoranu omiljenog, poznatog britanskog kuvara na svetu – Džejmija Olivera i njegovim specijalitetima i u ostalim zabavnim sadržajima.

Za razonodu gostima  su u ponudi dva ogromna togobana, sa kojih se mogu spuštati na visini od 45 metara  iznad površine okeana.

Prvi putnici najvećeg kruzera, imaće prilike na kroče na njegovu palubu početkom maja.

Verujemo da će to biti jedinstveno iskustvo!