Screen Shot 2015 05 05 at 19.31.52

Zvoncare ponovo u modi

 

Proleće i leto sa sobom donose i nove modne trendove, koje pripadnici oba pola prihvataju sa oduševljenjem. Baš ovog proleća, najavljen je modni „come back“ zvoncara. Ako ste ih sačuvali u svom ormanu, pravo je vreme da vaše zvoncaste farke pozdrave prolećne dane!

Njih su obožavali da nose sedamdesetih, oduvek su bile inspiracija za modne dizajnere i ponovo su u modi. Široke nogavice su rešile da nas obraduju ove sezone. Uživajte u čarima proleća i nabavite zvoncare!

Zvoncare su veoma zahvalne za nošenje, jer čine siluetu vitkijom i mogu da se kombinuju sa različitim stilovima. Uz dobar par sandala na platformu, nema greške da će svi pogledi biti upereni u damu sa stilom.

Ove sezone, u modi su zvoncare od različitih materijala poput svile, viskoze, teksasa, pamuka. Bilo da su kežual, elegantne, bitno je da su upečatljive!

Svi poznati brendovi u svojoj ponudi imaju zvoncare a takozvani skinny fit farmerke odlaze na odmor ove sezone.

Poznate dame već uveliko šetaju svoje zvoncare gradom, pa nema razloga da ih i vi ne ponosesete tokom ove godine jer će vam sigurno dobro stajati i osećaćete se prijatno.

foto: YouTube screenshot