Finalistkinje izuzev tri finalistkinje koje su bile odsutne i pobednica u sredini

Mia Šunjka nova „Palette zvezda“

Kompanija Henkel i brend Palette, svečano su proglasili pobednicu konkursa „Postani zvezda sa Palette“ na prijatnom druženju sa novinarima, održanom u beogradskom restoranu Panta Rei.

Ideja konkursa je bila da devojkama koje maštaju da postanu poznate i slavne pružimo mogućnost da sarađuju sa profesionalnim fotografima, frizerima i šminkerima.

Tokom mesec i po dana koliko je trajalo prijavljivajnje, na konkurs se prijavilo oko 500 devojaka. Internacionalni Palette žiri odabrao je pobednicu među deset finalistkinja koje su se našle u najužem izboru. Devojka koja je odabrana da bude Palette zvezda i promotivno lice nove Schwarzkopf Palette kampanje je Mia Šunjka.

Svim finalistkinjama uručene su profesionalne modne fotografije, a pobednici je gospodin Gregor Horvat,direktor marketinga sektora Beauty Care u kompaniji Henkel uručio nagradnu plaketu i čestitao na osvajanju titule „Palette Zvezde“. Tim povodom gospodin Gregor Horvat je Mii poželeo puno sreće kao novoj „Palette Zvezdi“ i zahvalio se svim prisutnima na podršci tokom kampanje.