ID 10071077

Momci u belim majicama privlače dame

Ona stara izreka kako “odeća ne čini čoveka” čini se, sve je manje zastupljenija u današnjem društvu. Damama je i te kako važno šta suprotan pol ume da «ponese» i kakav stil oblačenja ga krasi, a najprivlačniji muškarci su upravo oni u belim majicama.

Muškarci u belom obećavaju. Jači pol je mnogo atraktivniji u belim majicama. Na prvi pogled se već odmah mogu skenirati ramena, ruke, grudi i dame prosto simpatišu ovu boju. Majica u obliku “T” naglašava uspravne grudi i jaka ramena koja su samo neki od pokazatelja muškosti.

Prema istraživanju koje je sprovedeno u Britaniji, nežniji pol se izglasao da muškarci u belim majicama izgledaju urednije, zdravije i privlačnije nego da je u pitanju neka druga boja.

Bela majica koje se blago sužava u struku čini muškarce veoma atraktivnim. Moguće je da nežniji pol belu boju povezuje sa uniformama doktora. Doktori su obrazovani, inteligentni, privlačni i veoma poželjni i smatra se da vode računa o svom zdravlju, složiće se jedna grupa nežnijeg pola, i nose belu opremu.

Tačno je da o ukusima nije potrebno raspravljati ali bela boja je odnela pobedu nad ostalim, barem što se tiče atraktivnosti jačeg pola.

Muški, pošto sada znate da izgledate neodoljivo u «kežual» beloj majici, vaše je samo da je navučete na sebe i nabacite osmeh. Sve devojke će biti vaše. Provereno.

foto: imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net