KIKO Milano Charming Escape

KIKO MILANO CHARMING ESCAPE: KOLEKCIJA INSPIRISANA PRIRODNIM LEPOTAMA ITALIJE

Iako smo navikli da početak jesen znači i povratak obavezama uz dobro poznati, užurbani tempo, Charming Escape, najnovija kolekcija vodećeg italijanskog make up brenda KIKO Milano poručuje suprotno – usporite i prepustite se čarima prirode.

Slaveći lepotu ruralnih pejzaža, neodoljiva beauty kolekcija sadrži aromatično bilje, med, grejp i masline. Paleta boja poigrava se letnjim i jesenjim nijansama, od toplih, zemljanih boja Silky Bronzera, do ružičastih tonova senki za oči nove Maxi Eyeshadow Palette – svaka neočekivana kombinacija je dozvoljena i poželjna.

Proizvodi su obogaćeni hranjivim sastojcima, koji neguju i hidriraju kožu, dajući joj blistav sjaj. Tečna podloga Hydrating Serum Foundation predstavlja savršen spoj hidratacije i najfinijih sastojaka italijanskog porekla, uključujući ekstrakt limuna, jabuke, grožđa.

Postojanost šminke podjednako je važan kriterijum kada biramo svoje make up favorite. Pored dugotrajne maskare All Day Lasting Mascara, u ponudi je i Long Lasting Lip Liner olovka, koja će blistati na vašim usnama tokom celog dana.

   

Kako bi svaki ljubitelj novih beauty trendova bio u prilici da obogati dnevnu make up rutinu proizvodima Charming Escape, brend je razmišljao i o cenovnoj pristupačnosti nove kolekcije, koja je prilagođena svakom budžetu.

Istražite kompletnu ponudu u prodavnicama KIKO Milano u šoping centrima Galerija, Ušće, BEO, Ada Mall i Delta Planet Niš, kao i na onlajn šopu fashionandfriends.com.