„Venom 2” konačno stigao u bioskope!

Otkriven mural posvećen filmu

Povodom početka prikazivanja filma „Venom 2” u bioskopima širom Srbije, Andrej Josifovski alias Pijanista, ulični umetnik i arhitekta nacrtao je mural u UŠĆE Shopping Centru inspirisan glavnim likovima iz filma. Sa svojim poslednjim radom, ponovo nam je pokazao svoj talenat i umeće, samo ovoga puta u iscrtavanju Marvelovih superheroja Venoma i Karnidža.

Svečano otkrivanje murala održano je neposredno pre Comic night događaja u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Ove jeseni Tom Hardi se vraća na veliko platno kao ubilački zaštitnik Venom, jedan od najvećih i najkompleksnijih Marvelovih likova.

Nakon događaja iz poslednjeg filma, Edi i Venom predstavljaju „čudni par” čija veza je napeta do krajnje tačke pucanja. Venom je i dalje gladan ljudskog mesa, dok mu Edi ne dozvoljava da jede bilo koga; dopušteno mu je da konzumira samo loše momke.

Druga lica koja se vraćaju su Mišel Vilijams kao Eni (Edijeva bivša devojka) i Rid Skot kao doktor Den Luis (Enin verenik). Vudi Harelson, koji je imao kratko pojavljivanje na kraju prvog Venoma, ovog puta Vudi pored Toma ima glavnu ulogu, kao Kletus Kesedi, neobuzdani ubica osuđen na smrt.

Ukoliko želite da proverite kako izgleda spektakularno suparništvo između antiheroja i zlikovca – Venoma i Karnidža, preporučujemo da pogledate blokbaster „Venom 2” u bioskopima!