Screen Shot 2017 08 02 at 10.45.18

Disney: kupaći kostimi za nevaljale princeze

Za fenomenalno i sunčano leto, potrebno je more, dobro društvo i zavodljiv kupaći kostim, koji će da mami poglede. Svako leto donosi nove modne trendove ali ako se niste pronašli ni u jednom, zašto ne biste bile zavodljive u Diznijevim kupaćim kostimima, namenjenim, pa, kako bismo rekli, za nevaljale princeze.

Ovog leta, budite drugačije. Izgledajte šik i zavodljivo, odevenen u kupaće kostime, inspirisane Diznijevim princezima.

Nova llinija Diznijevih kupaćih kostima nije namenjena mlađoj populaciji, već odraslim pripadnicama nežnijeg pola.

Kreatori nove linije „Charmed bikini“ brenda su inspiraciju pronašli u odevnim predmetima i karakterima glavnih junakinja Diznijevih dugometražnih crtaća – najlepšim princezama. Glavna misija ovog brenda jesta da Dizni kupaći da svaku devojku učini savršenom princezom, koja će sa posebnim sjajem u očima očarati sve oko sebe.

Asortiman kupaćih kostima obuhvata osam stilova a princeze prema kojima su dizajnirani su: Snežana, Jasmin, Arijel, Bela, Pokahontas, Aurora, Pepeljuga i Zlatokosa.

Kupaće kostime je moguće poručiti odvojeno, dok komplet kupaćeg kositma od gornjeg i donjeg dela košta oko 100 dolara. Zanimljivo je da je ova modni brend napravio i liniju modnih dodataka, koji su, pogađate, napravljeni prema karakteristima princeza pa se tako može kupiti torba u obliku školjke, jabuke.

Mi smatramo da su ovi modeli kupaćih kosima u isto vreme magični, neodoljivi i u neku ruku nevaljali. Šta vi kažete?