URBAN4

Uzbudljivo muzičko leto u Tivtu

Crnogorski grad Tivat poznat je po tome što ima raznovrstan i bogat muzički i kulturni program, pa je tako i ovoga leta. U toku su Tivatske letnje fešte u organizaciji Turističke organizacije Tivat. Tokom avgusta koncerte će održati Kaliopi, Urban&4 Vlatko Stefanovski i Dragoljub Đuričić sa bubnjarima “Balkanska lavina”, a iznenađenje leta je nastup Tonija Cetinskog.

Već narednog meseca, biće organizovano i nešto sasvim novo, a to je Internacionalni festival “Feel and taste music” – muzički zvuci iz različitih zemalja s gastro podlogom. Ova manifestacija traje od 22. do 24. septembra.

Program za avgust mesec: 

04.08.2017 – KONCERT KALIOPI

09.08.2017 –  URBAN &4

15.08.2017 – NOĆ KLAPA U TIVTU – KLAPA ŠUFIT IZ SPLITA I DOMAĆE KLAPE IZ BOKE ( KLAPA BELLEZZA, KLAPA JADRAN, KLAPA MARIS)

21.08.2017 – VLATKO STEFANOVSKI I DRAGOLJUB ĐURIČIĆ SA BUBNJARIMA “BALKANSKA LAVINA”

IZNENAĐENJE LETA 2017  – KONCERT TONIJA CETINSKOG – 20.AVGUST – GRADSKA RIVA PINE.

Mnogobrojni događaji koji su privukli pažnju posetilaca su koncert Yu grupe, Koktel bend, Tango tourism, Žućenica fest, Gumball, Gastro večeri pod nazivom “Ljeto dobrog ukusa”, Sajmovi suvenira, vina, tradicionalnih proizvoda, Tivat  u rock’n’ roll-u, InArt festival- festival uličnih performera gde se tivatske ulice, trgovi, ponte pretvaraju u svojevrsnu pozornicu.