ID 100177667

Venčanje: Da se „tetke“ (ne) namršte

Sve više budućih mladenaca želi da na svom venčanju nosi nešto neuobičajeno i udobno. Tu odluku uvek poremeti najbliža rodbina. Na primer, nedozvoljeni odevni predmeti za mladoženje su patike i tregeri.

Kada su dame u pitanju, ma koliko lepo bilo, sve što nije venčanica, izazvaće negativne komentare. Tako se u prelepom danu oseti tenzija, a mladenci požele da se sve što pre završi.

Za venčanje, sa kojeg mladenci neće imati potrebu da pobegnu, pored udobne garderobe i one koja im pristaje, veoma je važno da gosti budu dobronamerni i veseli. Svim rođacima je najstrožije zabranjeno da daju bilo kakav negativan komentar. Dozvoljeno im je samo da se opuste i uživaju.

Najbolje veselje je ono koje budući supružnici prave iz svog budžeta. Ukoliko roditelji i rođaci odluče da „pomognu“, jasno je da će postaviti i po koji uslov, od toga kako će izgledati torta, do liste pesama i samog stajlinga mladenaca.

Onima koji prave „binis svadbu“, nema mnogo pomoći. Moraju da budu na vrhuncu zadatka. Ukoliko žele da „dobiju“, moraće da igraju kako drugi sviraju.

Ako venčanje pravite otvorenog srca, želeći da taj dan provedete sa svim ljudima koje volite, sigurno je da će to biti dan za pamćenje. Budite ono što jeste, u garderobi u kojoj se najlepše osećate. Nisu obavezni sako niti venčanica da biste ispratili ovaj svečani čin. Suknja od tila i korset (udoban) su kao stvoreni za dame koje žele da se slobodno kreću. Tu su i haljine od čipke, kraće ili duže, koje su, takođe, udobne i divne. Princeze će se sigurno odlučiti za venčanicu, ali će potreba za takvom lepotom nadvladati svaku nelagodnost.

Mladoženje, budite maštoviti, šarmantni. Ne isključujte tregere, patike, šešir i leptir mašnu. Kako svetska moda javlja, bićete pravi šmekeri.

Na ovakvom danu budite što prirodniji, kako biste se zabavili i uživali i duhom i telom.

Nije bitno šta kažu „tetke“, važna je ljubav. U to ime, ŽIVELI!

foto:freedigitalphotos.net