smeker u sakou 329

Šmeker u sakou

Sako čini muškarca privlačnijim

Muškarci nemaju pun orman garderobe, ali zato nema ni jednog pravog, muškog ormana bez dobrog sakoa. Uz ovaj komad odeće možete da izgledate vrlo zavodljivo, bitno je samo da izaberete odgovarajuću majicu ili košulju…

Sako nije rezervisan samo za mature, svadbe i stroge poslovne prilike. Ako znate da ga nosite, on može da vam bude sjajan saveznik u mnogim društvenim momentima. Čuveni Džjms Bond uvek je imao dobro odelo, a svi znamo kakav je “opak” šmeker bio. Verujte, ženski svet, svih generacija, obožava muškarce sa stilom. Dobro izabran sako sa skladno uklopljenom majicom ili košuljom, predstavlja baš to, stil.

Jednostavan, jednobojan sako

Dovoljan vam je jedan sako, za početak. Odećom, koju ćete nositi ispod, lako ćete osvžavati izgled. Ako se odlučite za tamnu boju, onda napravite kontrast svetlom košuljom. Odlučite se za svetlije nijanse plave, žute, kaki ili zelene. Uz jednostavan sako bez šara lepo će se slagati košulja ili majica u materijalu sa detaljima.

Sako u materijalu sa šarom

Šareni sako od tvida je odlično rešenje za hladnije dane. U njemu ćete biti upadljivi. Delovaćete manje uglađeno. Ostavićete utisak jedog opasnog zavodnika, kako to, obično, umetnici umeju da budu.

Klasičan model sakoa

Klasičan sako daće vam pomalo ozbiljniji izgled. Dobićete na autoritetu, a to je baš ono što mnoge dame neverovatno privlači. Procenite kada je dobar trenutak za ovaj klasik. To može da bude, naravno, neka svečana, ali i poslovna prilika. Ovakav model je za situacije kada bi trebalo da izgledate formalno. Nije za izlaske u noćni klub.

Sportski sako za svaki dan

Za neku opušteniju, svakodnevnu šmekersku varijantu izaberite takozvani “sportski sako”. Ako ga obučete uz farmerke, spremniste za dobru zabavu. Ovako obučeni dobrodošli ste na svaku žurku. Tokom toplijih dana možete da ga nosite umesto jakne.

Njavažnije od svega je da vam sako bude odgovarajuće veličine, bez obzira na model koji izaberete.

Dajte šansu sakou i videćete kao ćete vrlo brzo pridobiti naklonost nežnijeg pola.