pokrenuta skola mrsavljenja 91

Pokrenuta škola mršavljenja

Pravilna organizacija dnevnih obroka

Svakodnevni život stanovništvu nameće brz tempo življenja i veoma često nepravilan način ishrane, jer jednostvano premalo je vremena da ga pojedinac odvoji samo za sebe, pa tako i za zdrave obroke. Sve veći problem u svetu, pa i našoj zemlji jeste problem gojaznosti. Ovo su dovoljni razlozi da se pokrene Škola mršavljenja u Beogradu…

Pice, hamburgeri, hot-dog-ovi, peciva, slatkiši su nažalost svakodnevna ishrana većeg dela stanovništva. Škola mršavljena u Beogradu predstavlja jedinstven jednodnevni kurs koji se sastoji iz niza zanimljivih aktivnosti. Jedan deo kursa odnosi se na novi i pravilan pristup znanja o namirnicama i preporučenim načina pripreme hrane, učenje o tome na koji način se može doći do gubitka kilograma na zdrav način, kombinovanje hrane i usavajanje nove zdrave, lako svarljive i niskokalorične hrane.

Pošto je glavna tema Škole za mršavljenje hrana i kako je pripremiti na zdrav način, svi polaznici kursa imaju mogućnost da pričaju o hrani, pripremaju je i na kraju probaju.

Škola mršavljenja je namenjena svim pojedincima koji imaju problem sa gojaznošću, onima koji teško kontrolišu glad za brzom hranom i onima koji su jednostavno rešili da započnu zdrav način života.

Kurs u Školi mršavljenja traje jedan dan i održava se nedeljom sa početkom u 16 časova, a cena kursa iznosi 5 000 dinara, s tim što u februaru traje promotivni period koji staje 3 000 dinara.

Grupa polaznika se sastoji od četiri do osam osoba. Nakon održanog kursa, sastanci se održavaju besplatno jednom nedeljno sa ciljem da se održi motivacija sa početka kursa. Pa ko voli, neka izvoli, zvuči zanimljivo i neobično!

foto:publicdomainpictures