festival katapult home 536

Festival Katapult Home

25-26. februar, Delta City

Nove ideje za vaš enterijer, klasični i moderni elementi, unikatni dekorativni predmeti – deo su onoga što ćete pronaći na festivalu Katapult Home u Delta City-ju od 25-26. februara…

Katapult Home okupiće preko pedeset umetnika koji se bave dizajniranjem i izrađivanjem predmeta za kuću. Oni će se posetiocima predstaviti smela i neodoljiva rešenja za opremanje i uređivanje stambenog prostora- od krupnih komada nameštaja do detalja koji prostoriji daju lični pečat.

Dekorisanje enterijera je prilika da transformišete životni prostor u dom- inspirišite se neobičnim nameštajem, lampama, satovima, vitražima, skulpturama, ogledalima i posuđem koje će učesnici izlagati tokom dvodnevne manifestacije.

„Katapult Home” je osmišljen od strane Pero Art Centra kao kulturno-umetnička manifestacija čiji je cilj promovisanje autora iz oblasti industrijskog dizajna i unutrašnje arhitekture, zanatlija, hobista i entuzijasta iz oblasti primenjene umetnosti. Pero Art Centar u saradnji sa časopisom “Enterijer” ovim dešavanjem želi da široj javnosti približi stvaralaštvo domaćih autora i na neposredan način publici predstavi maštovit, originalan i funkcionalan dizajn.