miris slanine u peni za brijanje 398

Miris slanine u peni za brijanje

Slanina u svemu i svačemu

Tanko seckana, prošarana slaninica mnogima je neodoljivi grumanski “greh”. Ima i onih koji veruju da je muškarac pravi frajer, ukoliko miriše na slaninu. Otud i novi proizvod na američkom tržištu, pena za brijanje sa aromom slanine…

Kompanija J&D već je poznata po svojim “slaninastim” proizvodima. Svoju kreativnost u upotrebi mirisa i ukusa slanine do sada su pokazali brojnim artiklima, kao što su: balzam za usne, buket ruža, mirišljave nalepnice, koverte sa slanina lepkom… Naravno, tu su i jestivi proizvodu poput namaza, kokica, čipsa, ali to je već svima poznato.

Ljubitelji slanine došli su na ideju da naprave nešto što će biti sasvim originalno i neočekivano, a to je pena za brijanje sa aromom slanine! Vrlo neobičan način da se “omasti” brk, zar ne?

Proizvođač za svoju slanina kremu za brijanje kaže da je luksuzna i da odgovara svim tipovima kože. Posebno ističe njen postojan miris. Savetuje muškarce da je koriste kada izlaze sa potencijalnom ženom svog života.

J&D je, u saradnji sa vajarom Majkom LaHjuom, napravio i skulpturu od slanine po liku glumca Kevina Bejkona (u prevodu slanina).

Neobična družina, J&D, smatra da bi sve trebalo da bude u ukusu slanine, što je i njihov moto.

Ostaje nam pitanje šta bi se desilo kada bi otkrili srpski recept za gurmanluk – malo slaninica malo beli luk?

foto:publicdomainpictures.net