kada se devojka oblaci seksi 297

Kada se devojka oblači seksi?

Vreme ovulacije

Svi volimo kada se osećamo i izgledamo zavodljivo i seksi. Ipak, postoji momenat kada devojke posebno vode računa da izgledaju što seksipilnije, a to je u vreme ovulacije…

Oko 14-og dana menstrulanog ciklusa devojka nesvesno kupuje seksi garderobu, jer je tada vreme ovulacije. Ovo su potvrdili naučnici iz Minesote.

Svakog meseca, tokom ovih dana, dame se oblače izazovnije kako bi zavodile jači pol, ali i da bi izgledale bolje od konkurencije. Hormonske promene u našem organizmu menjaju i naše “potrošačko” ponašanje. Zbog toga devojke tokom ovulacije i kupuju izazovniju odeću. “Žene koje ovuliraju, vrlo je verovatno da će se odlučiti da kupuju proizvode, kao i da koriste usluge koje poboljšavaju fizički izgled i to oko pet-šest dana svakog mesec.” – rekla je Kristina Djurant, istraživač i doktorant iz Minesote.

Nesvesna želja, vođena hormonima, navodi dame da se trude da budu što privlačnije suprotnom polu. Doterivanjem, svaka od njih povećava šanse da eliminiše konkurenciju, i da baš jedna od njih bude ta koja će osvojiti najpoželjnijeg muškarca. U tom cilju, mnoge devojke ne žale da potroše novac na seksi garderobu, kvalitetnu šminku ili na dobru frizuru… Interesantno je to, a što ovo istraživanje i pokazuje, da su dame spremne na potrošačku akciju dobrih pet dana svakog meseca. To je ponekad dovoljno da bude “žrtvovano” i pola plate – možda bi neki od nas šaljivo rekli.

Devojke se za “seksi šoping” odlučuju nesvesno, dok proizvođači, izgleda, to planiraju vrlo svesno.

 foto: Tijana Janković