Sminkanje Emina i Dusan Lazic

KOZMETIKA I PARFEMI EMINE JAHOVIĆ STIGLI U SRBIJU

YAEMINA BEAUTY – EKSKLUZIVNO SAMO U LILLY PRODAVNICAMA

Emina Jahović, osnivač i kreativni direktor YAEMINA BEAUTY, premijerno je u Beogradu predstavila novi brend lepote koji se sastoji od 55 najkvalitetnijih proizvoda za šminkanje u 16 ​​kategorija, koji su najvećim delom proizvedeni u Italiji. Posle više od pet godina napornog rada u saradnji sa timom najvećih stručnjaka za lepotu u kozmetičkoj industriji, realizovana je nova poslovna ideja sa ciljem da svim ženama ponudi praktičnu „Needed“ mejkap kolekciju, kao i originalnu liniju parfema „Endorfin“ po pristupačnim cenama.

Karmin

Zajedno sa stručnjacima iz Italije, Nemačke, Turske i Srbije razvili smo YAEMINA BEAUTY proizvode. Birali smo najkvalitetnije sastojke, vodili računa da svaki proizvod bude postojan, lagan, da se ženama dopada kada ga nanesu na lice i da, koristeći minimalne količine, dobiju odličan rezultat. Meni je svaki proizvod važan, i zato sam kreirala sve one koje i sama koristim. Želela sam da inspirišem žene koje su u različitim periodima života i zato imamo na primer kolekcije za venčanje, za izlaske, za dnevne varijante, zatim za brinete, za devojke svetlije puti. Sa puno posvećenosti sam birala imena koja su inspirativna i simbolična u odnosu na boju proizvoda i efekat koji se sa njim postiže. Uverena sam da će svaka žena moći da ih poveže sa svojim osećanjima“ – izjavila je Emina Jahović na predstavljanju svog brenda YAEMINA BEAUTY koji je u Beogradu doživeo premijeru, dok je sledeća stanica u Istanbulu za svega nekoliko dana.

Ponosna sam što najveći deo mog tima čine samostalne i jake žene. Za mene ovo nije biznis, nego jedna preduzetnička inicijativa pokrenuta sa namerom da ohrabrimo i druge žene da izađu iz zone komfora i učine nešto za šta nisu imale hrabrosti, ali jesu želju i strast” – istakla je Jahovićeva.

 Osim visokog kvaliteta proizvoda, najveće vrednosti mejkap kolekcije „Needed“ su dostupnost, postojanost i praktičnost. Emina je posebno ponosna na činjenicu da je gotovo 90 odsto proizvoda veganskog porekla.

Skoro dve decenije sam pred kamerama. Neretko na snimanjima promenim i po pet-šest različitih izdanja, a svako od njih prati i nova šminka. Zahvaljujući tome sam naučila kako da spojim znanje profesionalaca sa svakodnevnim potrebama žena. Svaka od nas ima svoju pozornicu, bez obzira čime se bavi – da li radi u banci, prodavnici, nekoj korporaciji, na televiziji ili je kod kuće sa decom. Svaka od nas želi da ostvari svoj potencijal i da bude puna samopouzdanja” – rekla je Emina i dodala:

Za mene je samopouzdanje imperativ,  bez njega nema istinske lepote. Verujte u sebe, volite sebe i negujte se. Budite zvezda na svojoj pozornici života u svakom trenutku jer zaslužujete samo aplauze. Verujem da je svaka žena lepa i jedinstvena i zato je važno da uvek podržimo jedna drugu“ – istakla je Emina na premijeri brenda.

Pored mejkap kolekcije „Needed“, liniju parfema “Endorfin” čine četiri različite mirisne note koje su kreirane od sastojaka najvišeg kvaliteta i sa ciljem da podignu nivo raspoloženja i energije kod svake žene tokom celog dana. 

“Nakon velikog uspeha sa prethodnim parfemom, poželela sam da ovaj put odemo korak dalje i kreiramo različite mirisne note, za svačiji ukus. Naučno je dokazano koliko receptori za miris utiču na mozak i emocije, zato želim da se uz “Endorfin” još više radujemo, smejemo i volimo, što nam je u ovim danima i te kako potrebno” – zaključila je Jahovićeva i najavila uskoro novo druženje sa publikom.Celokupna kolekcija brenda YAEMINA BEAUTY, koju čine maskara, ajlajner, olovka za oči i obrve, palete senki za oči, karmini i sjajevi za usne, olovke za usta, tečni i puderi u prahu, tečni korektori, rumenila, tečni hajlajteri i drugi proizvodi, kao i četiri “Endorfin” parfema mogu se ekskluzivno pronaći u odabranim Lilly prodavnicama širom zemlje