nude

“Nude” potpetice za prolećne haljinice

Vizuelno izdužuju noge, izgledaju veoma seksi i pravi su modni pogodatak za ovu sezonu. Šta je to što bi trebalo svaka dama da ima u svom ormanu? Malu crnu haljinu i “nude” potpetice u cipelaru!

Dobra cipela nogu krasi i još ako je u boji kože, to je onda fenomenalan modni pogodak za predstojeću sezonu. Poznata glumica Merlin Monro je jednom izjavila da će uz prave i dobre cipele, svaka devojka osvojiti svet!

Modno pravilo glasi da bi svaka dama trebalo pametno da investira novac prilikom izbora odeće i obuće. Najveći izazov je svakako odabir savršenog para cipela jer bez njih pripadnice nežnijeg pola naprosto – ne mogu!

“Nude” (njud)  potpetice u boji kože osvajaju ulice ovog proleća!

Mi ih volimo iz dva razloga: odlično stoje i mogu da se upare sa čime kod poželite. Bilo da se dame odluče za haljinice, farke, pantalone, suknje, nude potpetice daju određenu dozu šarma i seksipila, a to je upravo ono što je najzabavnije.

Magične “nude” potpetice se slažu sa gotovo svakom bojom, pa dame neće pogrešiti ako ih upare sa braon, sivom, teget plavom, crnom, ljubičastom, zelenom bojom.

Ove potpetice boje kože najbolje od svih ostalih boja čine da noge vizuelno izgledaju mnogo duže nego što jesu, tako da su odličan izbor za dame koje su niže rastom.

“Nude” potpetice furaju poznate dame godinama, a najveći zaljubljenik u ovu boju je vojvotkinja od Velsa Kejt Midlton.

Mislimo da smo vam dali sjajnu ideju za narednu kupovinu, kojom ćete definitivno da osvežite i unesete novine među svoje stare cipele.

foto:YouTube screenshot