Screen Shot 2018 10 10 at 12.52.41

Oversized pletenina za toplu jesen

Žuta, narandžasta, crvena, braon, baš takvu jesen volimo, sa svim neodoljivim toplim bojama, koje nosi svuda sa sobom. Svaka sezona sa sobom donosi modne trendove, koje pripadnice nežnijeg pola oberučke prihvataju i iste ponosno nose. Ova jesen poručuje da je vreme da potražimo i ponesemo neodoljivu pleteninu!

Nekako se najviše obradujemo modnim komadima „hvala ti bako“. Da su naše bake imale istančan ukus za modu, imale smo priliku da se uverimo bezbroj puta i najlepše nekako nosimo bakine, očuvane i kvalitetne artikle. Konkretno, od bakine pletenine sam pronašla odličan šal i fenomenalni džemper!

Ova jesen obećava jer su dani topli i suvi tako da je sada pravo vreme da iskombinujete svoju pleteninu sa ostalom garderobom. Nema trika da ne budete neprimećeni ove sezone, ako ponesete oversizedpleteninu! Osnovno modno pravilo jeste što veće pletenine u kojem možete bukvalno da se sakrijete, to bolje. Nosiće se različiti materijali, pa tako u radnjama možete da pronađete pletenine od kašmira, vune, širokog i rebrastog pletenja. Odlična je stvar jer pletenina zaista može da se kombinuje sa nezamislivim delovima odeće.

Boje pletenine, koje će moći da se vide na ulicama ove jeseni jesu bež, siva, braon, narandžasta, zelena, bakarna, tamno žuta. Rukavi, kragna, bitno je da sve oversized i vaša pletenina će da bude pobednica jeseni!

U slučaju da ne znate da štrikate, niste uspeli da pronađete neku pleteninu iz svog zimskog opusa, možda nije loše da ovih dana prošetate do grada i potražite najbolji komad, sa kojim ćete biti najbolji prijatelj ove sezone. Mislimo da je ovaj petak odličan za kupovinu jer se upravo 12.oktobra održava Grazzia Shopping Night u TC Rajićeva a to znači dobri popusti za brojne modne brendove.

foto: youtube screenshot