Sara Jo

BEOGRAD UHVAĆEN U MREŽU!

Nakon Pariza, odakle je krenula „mreža“, i Beograd je uhvaćen u ovu zabavnu klopku u kojoj su se našli  muzičari Sara Jo i Đorđe Miljenović, glumci Boki Perić, Vlada Aleksić i Slaven Došlo, model Đurđa Stojiljković, reper Struka, košarkaš Branko Lazić, influenseri Andrija Jo i Lea Stanković, ali i mnogi drugi. Sve ovo se desilo u okviru velike adidas žurke na kojoj je predstavljen novi model ovog brenda – DEERUPT, u čijem se DNK nalazi upravo mreža.

Prvenstveno upotrebljena na adidas siluetama za trčanje iz 1980-ih godina, ključni detalj New York runner i Marathon Training modela, mreža sada obuhvata čitavu DEERUPT siluetu – neobičnih je proporcija i jarkih boja. Kao osnovni princip dizajna, pored istorije i tradicije popularnog brenda, ilustruje i urbano planiranje, arhitekturu i prirodu. Osim odvažnog i minimalističkog izgleda, DEERUPT se odlikuje i izuzetno laganom konstrukcijom sa rastegljivim gornjištem, uz unutrašnjost koja osigurava potpunu stabilnost stopala i pruža mu svu neophodnu podršku.

Popularna pevačica Saro Jo istakla je da već godinama sarađuje sa brendom adidas, te da je njen skorašnji odlazak u Pariz, gde je nova silueta premijerno predstavljena svetu, vrhunac ove uspešne kooperacije.

„Nedavno sam po prvi put boravila u glavnom gradu Francuske, koji je na mene ostavio ogroman utisak. adidas je svoj novi model predstavio u fenomenalnom ambijentu Luvra, koji je za ove potrebe bio preuređen u znaku mreže. Sve je izgledalo fantastično, baš kao i nova silueta. Estetika same patike me je privukla na prvi pogled, a kako je u mom životu komfor jako bitna stavka, DEERUPT se apsolutno uklapa u ovu filozofiju zbog čega ću ga definitivno nositi u svim prilikama tokom ovog proleća”, dodala je Sara.

I dok je prostor, baš poput pariskog Luvra, čitav bio u znaku mreže, prisutni su uživali u mnogobrojnim zanimljivim aktivacijama, gde su pokazali svoju kreativnost, okretnost i fotogeničnost, pa su originalnim fotografijama uz hashtag #DEERUPT zaposeli društvene mreže.

U zabavnoj VR igrici u znaku mreže, učesnici su imali priliku da uživaju u doživljaju izmeštene realnosti, a posebno se zabavio Branko Lazić, kapiten Crvene zvezde i košarkaš sa najviše nastupa za klub sa Malog Kalemegdana. Pripadnice lepšeg pola tokom večeri prilazile su Laziću u želji da se fotografišu zajedno.

Na pitanje da li više voli devojke u štiklama ili patikama, košarkaš je imao spreman odgovor: „Svakako mi se više dopadaju žene u patikama i opuštenim odevnim kombinacijama, ipak sam ja sportista, ali kao neko ko je već tri godine u srećnom braku, verujem da nisam najpogodniji sagovornik na ovu temu“.

Danas je DEERUPT glavni svetski hit koji je postavio nove standarde u dizajnu i primeni ovog neobičnog paterna,  a evo šta mreža znači za mladog glumca Bojana Perića.

„Kada neko spomene mrežu, prvo pomislim na ono što lopta zatrese kad momci iz ekipe za koju navijam postignu gol! Mreže sinoć svakako nije manjkalo. DEERUPT je uhvatio i mene, zato jedva čekam lepo vreme, da mogu svima da pokažem patike koje su me upecale čim sam ih video”, rekao je kroz smeh.