gde za docek 2013 561

Gde za Doček 2013?

Prve beogradske ponude

Sudeći po prvim, beogradskim ugostiteljskim ponudama, ovogodišnji Doček neće se mnogo razlikovati od dosadašnjih. Cena novogodišnjeg provoda je, u proseku, oko trideset evra….

Iako je ostalo nešto manje od mesec dana do Nove godine, novogodišnjih ponuda nema mnogo. Moguće je da će se većina ugostitelja oglasiti u drugoj polovini decembra.

Ono što smo, za sada, mogli da zaključimo jeste da se cene ulaznica za novogodišnje žurke, dočeke u klubovima i restoranima kreću oko trideset evra.

U prvom osvrtu na novogodišnje ponude, izdvajamo za vas nekoliko opcija:

Pod maskama

Organizatori, već tradicionalnog, dočeka pod maskama nazvanog Širom zatvorenih očiju, najavili su da će ovogodišnja žurka biti održana na dve različite lokacije. U pitanju su dva aristokratska objekta koja su pripadala suprostavljenim dinastijama – rezidencije kneza Pavla u Šafarikovoj ulici i zgrada kulturno-umetničkog društva Lola u Resavskoj ulici.
U oba prostora nastupaća po dva izvođača, na različitim binama.

Cena karte još uvek nije poznata, ali je zanimljivo da će svaki posetilac, sat posle ponoći, moći da prelazi iz jednog prostora u drugi.

Ko voli da se maskira ili je ljubitelj reditelja Stenlija Kjubrika, čiji film je i bio inspiracija za tradicionalni novogodišnji maskenbal, uživaće i u ovom provodu.

Žurka u bojama

I ove godine, moći ćete da se provodite na Novogodišnjoj semafor žurki. Ukoliko ste slobodni, eto idealne prilike da upoznate potencijalnog partnera.

Semafor žurka biće organizovana u objektu na tri nivoa (u centru grada), po principu muzika za svakog. Na različitim binama biće raznovrsna muzika, kao što je elektronska, kafanska, ali tu su i karaoke, kao i posebna “tiha” bina na kojoj će svako moći da sluša svoju muziku na slušalicama.

Cena ulzanice je od 15 evra.

Veselje na reci

Interesantan način da dočekate 2013. godinu mogao bi da bude Doček na reci, odnosno na brodu. U ponudi koju smo pronašli stoji da je za ovo veselje pripremljen i interesantan meni.

Ako ste veseljaci ali i gurmani, onda ćete možda razmotriti i mogućnost da novogodišnju noć provedete na brodu Kej 1.

Muzika je raznovrsna, od elektro do satrogradske.

Organizator dočeka je Jahting Klub Kej, a cene se kreću od 40 do 60 evra, u zavisnosti od toga u kom delu broda želite da budete.

Pažljivo pratite ponude i na vreme obezbedite sebi mesto. Ako ste ipak za to da odlučujete u minut do dvanaest, sudeći po iskustvima od prošle godine, moguće je da ćete naći svoje mesto na sajtovima za grupnu kupovinu.

foto:publicdomainpictures.net