leto

Kul ideje za uživanje u letnjoj sezoni

Sunce je na vidiku a to znači da počinje sezona svih sjajnih stvari koje uključuju provod van kuće. Mogućnosti su velike počev od šetnja, preko vožnje biciklom, pa sve do kupanjca. Evo još korisnih predloga na koje sve načine možete da prigrlite leto i istinski uživate sa bliskim osobama.

Piknik u prirodi

Ne moramo da roštiljamo i pravimo piknik samo za 1. i 2. maj. Čitava letnja sezona je kao stvorena za druženje i klopicu na otvorenom. U našoj prestonici ima toliko divnih parkova u kojima se može uživati na ćebencetu i sa pićencem i mafinima u krilu. Pozovite najbolje prijatelje i organizujte piknik u prirodi. Jedna grupa neka bude zadužena za piće a druga grupa neka spremi klopicu poput sendviča, projica, mafina, pitica i pravac na zelenu travu!

Bioskopi na otvorenom

Zašto ne biste ove godine, uživali u projekcijama na otvorenom?

“Filmstreet”- besplatni letnji bioskopi već godinama organizuje projekciju filmova na otvorenom. Ove godine, početak ovog zanimljivog projekta očekuje se sredinom juna. Kalemgdan, Cvetni trg, Skadarlija, Ulica Strahinjića Bana, Čuburski park su samo neke od lokacija na kojima će gledaoci moći da uživaju u divnim klasičnim filmovima. Budite i vi deo publike, koja će uživati u klasicima pod vedrim nebom.

Sedeljka u bašti

Nekada zaboravimo kako sedeljke u bašti mogu da budu divne i romantične. Ako imate veliko dvorište, neka okupljanje počne. Potrebne su vam udobne stolice i sto, koji će da podnese voćne koktele, litre sangrije i ‘ladno pivo. Bašte su prigodne i za intimnije proslave poput rođendana, pa eto vam korisne ideje ako ste rođeni tokom letnjih meseci.

Lenčarenje u ležaljki

Kada ugledamo na filmu ljubavni par koji se izležava u ležaljki, poželimo da smo upravo mi zaslužni za ovu letnju ideju. Za ovu priliku su vam potrebna dva stabla na koje možete da okačite svoju ljuljajuću prijateljicu. Vikend, knjige, jastuče, muzika, časopisi, tablet, kafa, nečija topla ruka, sve je tu. Dembelisanje može da počne.

Izlet po Srbiji

Odlazak na Adu leti je divan ali zna da bude i zamoran prilikom navale posetilaca. Postoji toliko toga još da se obiđe. Naša zemlja je prelepa i obiluje divnim banjama, selima, gradovima, planinama, salašima, jezerima, potrebna je samo dobra organizacija i nešto para za ovu avanturu.

Foto: freedigitalphotos.net