Screen Shot 2014 07 08 at 21.06.08

Lukava futrola za čuvanje dragocenosti na plaži

Stiglo je leto, aranžmani se prodaju kao alva, otpakovani koferi, obučeni kupaći kostim i pravac plaža, na brčkanje i gušterisanje. Večiti problem turista na letovanju jeste koje je mesto najbolje za štekanje vrednih predmeta, na plaži? Otkrijte pametan uređaj koji vešto skriva dragocenosti od radoznalnih lopovskih očiju i prstića.

Najneprijatnija stvar po povratku sa plivanja jeste saznanje kada turista otkrije da su mu skupoceni telefon, novčanik ili foto-aparat dobili peraja i otplivali svoje za ovu sezonu i nastavili da obavljaju svoju funkciju u nečijim tuđim rukama. Nema ničeg goreg, nego biti pokraden! Najiritantnija stvar koja može da se desi.

Na tržištu se pojavio pametan uređaj „Tansafe“, koji lukavo čuva sve dragocenosti svog vlasnika na plaži.

Pametan uređaj staje u svaku torbu i verujemo da će postati jedan od najbitnijih saveznika u sprečavanju katastrofe – krađe na letovanju!

Tansafe uređaj ima jedinstveni vizuelni trik – izgleda poput standardne kreme za sunčanje. Lako je prenosiv jer je idealnih mera od 16,5 cm, 6,7 cm i 2,7 centimetara.

Ova lukava futrola iz dva dela se sastoji od vodotporne plastike, tako da nema bojazni ako se kojim slučajem i zatekne u vodi. Tansafe, zbog svojih idealnih dimenzija,vešto krije i čuva novac, kreditne kartice, ključeve, mobilne telefone.

Cena pametne futrole staje oko osam dolara.

foto: YouTube screenshot