ID 10044577

Zavodljive u retro kostimima

Posle duge i dosadne zime, konačno nas je obasjalo sunce i znatiželja za modelima i dezenima kupaćih kostima koji će se nositi ovog leta. Svaka dama voli da izgleda poželjno i seksi u kupaćem kostimu, pa je tako veoma važno da izaberemo aktuelan model i uživamo u njemu ove sezone!

Ovog leta su popularni kupaći kostimi veselih i jarkih boja, pa ako se odlučite da ponesete takvu boju, nesumnjivo ćete biti i veoma egzotični. Cvetni motivi su poslednjih godina jako popularni, pa tako nisu izostali ni ove sezone. A i takozvani animal print je konstantno prisutan, pa je neizbežan i ove sezone.

Dvodelni kupaći kostimi su uvek u trendu međutim ako se odlučite za jednodelni, bićete zapažene jer će se ove godine upravo oni nositi.

Ako želite da budete romantične, onda su vam tačkice nezaobilazne ove godine, pa je tako dama na raspolaganju veliki izbor. Pravi pogodak jeste crna boja jer će se i ona videti na plažama.

Sve više se nose kupaći sastavljeni od majice i gaćica, poznati kao tankini. U slučaju da dame požele da izgledaju drugačije, mogu da se opredele za ovaj model.

Ako želite da naglasite obline i ženstvenost, pravi odabir može da bude retro kostim u stilu šezdesetih godina. Ovaj model pristaje gotovo svim oblicima ženskog tela, sužavaju struk i vizuelno čine da noge izgledaju duge.

Leto nam je pred vratima pa razmislite koji ćete trend da prigrlite i istaknete ono najlepše na svom telu. Budite spremne i zavodljive za predstojeću letnju avanturu!

foto: freedigitalphotos.net