Fashion Police

Uživo sa crvenog tepiha

Čuvena emisija kanala E! Live From The Red Carpet (Uživo sa crvenog tepiha) naći će se na licu mesta tokom 23. izdanja dodele SAG nagrada, Američkog udruženja filmskih glumaca, u nedelju, 29. januara u ponoć, uz reprizu 30. januara u 16h.

To je jedan od najpopularnijih događaja u sezoni nagrađivanja i privlači najznačajnija imena iz sveta filma i televizije. Kanal E! će uživo prenositi zbivanja sa crvenog tepiha i doneti najnovije tračeve i najaktuelnije modne informacije dok zvezde budu pristizale u svom najboljem izdanju. Kako se interesovanje i nestrpljenje bude primicalo vrhuncu, kanal E! će ovekovečiti svaki nezaboravan trenutak, uključujući ekskluzivne intervjue i komentare stručnjaka sa ove glamurozne večeri.

Voditelji  Đuliana Rančić i Bred Goreski, zajedno sa Zuri Hol, doneće fanovima uvid u svet poznatih “iz prvog reda”, uz dodatnu podršku sajta eonline.com i društvenih mreža.

Izveštaj sa crvenog tepiha nastaviće se u emisijama: E! News (E! Vesti) 30. januara u 21:00 i Fashion Police  (Modna policija) u sredu, 1. februara u 21h sa specijalnom gošćom glumicom Džuli Benc.