E PCA Logo

VAŠ GLAS, VAŠ IZBOR! GLASANJE ZA E! PEOPLE’S CHOICE AWARDS

E! kanal je najavio početak glasanja za The E! People’s Choice Awards, proslavljajući sve forme industrije zabave, koje su izabrali isključivo fanovi. Uz svoje brojne platforme E! angažuje fanove širom sveta da izaberu među svojim favoritima 12 nominovanih uz opciju da se dopiše predlog u svakoj kategoriji i da se odredi po pet finalista koji će preći u narednu fazu glasanja. E! nastoji da približi People’s Choice Awards novimgeneracijama, a odabrano je i 13 potpuno novih kategorija, među kojima su: “Serija koja zaslužuje bindžovanje u 2018,” “Preokret u igri u 2018,” “Ponovo izvođeni šou u 2018,” “Zvezda stila u 2018,” i mnoge druge.

Glasanje za nominacije u 43 kategorije od filma, televizije, muzike i pop kulture počinje od 14. septembra. Fanovi mogu da glasaju na sajtu ili preko mreža Facebook i Twitter uz mogućnost da sami upišu nominacije na sajtu www.pca.eonline.com. Posle glasanja gasi se ta mogućnost i najboljih pet nominovanih na osnovu glasova fanova u svakoj kategoriji postaće zvanični finalisti. Opcija za glasanje za finaliste počinje 24. septembra i trajaće do 19. oktobra.

Načini glasanja:
Online – www.pca.eonline.com; mogućnost da se takođe dopišu nominacije
Facebook – Fanovi mogu da postave status o glasanju ili javno ili u “private” opciji i da objave:  jedan hashtag za kategoriju, drugi za ono što nominuju i treći hashtag  #PCAs
Twitter– Fanovi mogu da pošalju javni tvit ili retvit i da uključe jedan hashtag za kategoriju, drugi za ono što nominuju i treći hashtag  #PCAs

* Glasove sakuplja i sabira eksterno angažovana kompanija Telescope.

13 novih kategorija obuhvataju:
“The Game Changer of 2018”– priznanje sportisti koji je imao društveni/profesionalni uticaj ove godine.
“The Style Star of 2018”
“The Beauty Influencer of 2018”
“The Animal Star of 2018”
“The Music Video of 2018”
“The Concert Tour of 2018”
“The Comedy Act of 2018”
“The Pop Podcast of 2018”
“The Revival Show of 2018”
“The Reality Show of 2018”
“The Bingeworthy Show of 2018”
“The Competition Contestant of 2018”
“The Reality TV Star of 2018”

Pogledajte celu listu nominacija u 43 kategorije na linku.

Kompletna pravila mogu se naći na: https://www.eonline.com/peoples_choice_awards/rules
 
The E! People’s Choice Awardsemitovaće se uživo iz Barker Hanger u Santa Moniki 11.11.2018. u 03:00  uz E! Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awardskoji počinje u 01:00.

The E! People’s Choice Awardsproduciraju Wilshire Studios i Den of Thieves uz izvršne producente  Jesse Ignjatovic i Evan Pragera.