Biljana Tipsarevic

Kako će izgledati nova kolekcija Biljane Tipsarević?

Jedna od najpopularnijih i najuspešnijih domaćih dizajnerki Biljana Tipsarević u proteklom periodu intenzivno je radila na Haute Couturekolekciji proleće/leto 2019 svog brenda Emilie by Biljana Tipsarevic, koji je početkom leta uspešno plasirala na međunarodnom tržištu. Nova kolekcija koju čine glamurozne, bajkovite haljine sa ručno vezenim detaljima, u zlatnoj, srebrnoj, puder roze, beloj i nežno plavoj boji u narednim danima biće dostupna u Parizu I Londonu.

„Inspirisana je Zlatnom erom Holivuda, koja je ostavila neizbrisiv trag kako na filmu, tako i u modi. Ikone glume poput Elizabet Tejlor, Odri Hepbern i Doris Dej svojim stilom ostavljale su  svakoga bez daha, iznova ističući lepotu ženskog tela. Decenijama unazad one predstavljaju inspiraciju ženama širom sveta, a meni su bile posebno nadahnuće pri stvaranju ove kolekcije“, podelila je Biljana Tipsarević, koju smo sreli na događaju povodom predstavljanja novog uređaja glo koji zagreva, a ne sagoreva duvan.

„Sa velikom pažnjom posvetila sam se svakom modelu, pre svega kroz ručnu izradu cvetnih detalja koji haljinama daju dozu glamura, romantike i bajkovitosti”, istakla je ova lepa Novosađanka, koja je bila jedna od specijalnih zvanica na predstavljanju proizvoda koji je stigao u Srbiju, kao prvu zemlju u regionu. Za predstavljanje ovog proizvoda, koji je alternativa cigaretama i izdvaja ga činjenica da se sa samo jednim punjenjem može da ostvariti čak 30 uzastopnih konzumacija, bez pepela i neprijatnih mirisa, dame su birale svoje najbolje večernje kombinacije, što Biljana nije propustila da pohvali, kao neko ko odavno važi za ikonu stila.

„Moja nova kolekcija predstavlja upravo to – savršeni izbor za dame koje nameravaju da zablistaju na crvenom tepihu I u specijalnim večernjim prilikama. U svaki komad utkala sam ono što predstavlja moj dizajnerski imperativ – ženstvenost i eleganciju. Vrhunska estetika mi je veoma važna, pa baš zato sam i svoje simpatije poklonila glo-u” dodala je ona.

Biljana je za ovu specijalnu priliku odabrala romantičnu svetlo plavu haljinu, sa mnoštvom unikatnih detalja i ručnog rada, u kojoj je blistala, baš kao i atmosfera na žurci za koju je bio zadužen specijalni muzički gost, Željko Joksimović. Osim same Biljane, priliku da prošeta unikatnu haljinu iz ateljea ove poznate kreatorke na događaju “Belgrade goes global” koji je okupio sam vrh srpskog džet seta imala je i poznata voditeljka Jovana Joksimović, koja je vodila program zajedno sa Ivanom Ivanovićem.