da li ste i vi trendi torbarka 750

Da li ste i vi trendi torbarka?

Bez trendi torbice dama ne može

Kada bi vas neko upitao šta je ono bez čega pripadnica lepšeg pola ne izlazi iz kuće i ne ide nikud bez toga, sigurni smo da bi 80 odsto uglas reklo “ženska torba”! Upravo tako, torbice su nekako oduvek bile prateći modni i praktični deo opreme ženskog roda, a neke boje, materijali, oblici ženskih nosećih prijateljica se ponavljaju iz godine u godinu i gotovo su uvek u trendu…

Drage dame, zavirite u svoje ormare, garderobere, prečešljajte police i još neke prostoriije i sigurni smo da ćete naići na davno zaboravljenu «drugaricu». Ako ste naletele na neku torbicu sa spiska, sjajno, jer one su gotovo uvek u trendu!

Dama sa crvenom torbicom

Ako ste iskopale davno zaboravljenu maminu ili bakinu crvenu torbicu, a pri tom još kožnu, onda ste na dobitku. Crvena, kožna torbica je uvek u trendu. Crvena je elegantna boja, sofisticirana i šik. Šta čekate, nabacite je na rame ili pod ruku i u grad!

Pismo torbica

Pismo torbica je zaista jedna od modnih detalja koja će gotovo uvek biti popularna i rado viđena pod daminim dlanom i prstima. Jednostavna i bela pismo torbica sa klasičnim kvačilom je pun pogodak.

Velikaaa torba

Da, žena sa velikom torbom ili torbarka je uvek u modi. Velike torbe su praktične jer u njih možemo da “skembamo” i popa sa bradom ako poželimo čak! Gde god da krenete sa velikom torbom, nećete se pokajati. Toliko prostora, pregrada, džepova, predivno! Svaka šmizla bi trebalo da u svojoj škrinji čuva veliku noseću prijateljicu.

Torba u boji kamilje kože

Ove torbe su uglavnom srednje veličine i uvek dobrodošle. Torba u boji kamilje kože je idealna za dame koje često idu na važne sastanke i odaju utisak ozbiljne, odlučne osobe koje vrlo dobro znaju šta žele. Plus, ovakvu boju je lako uklopiti sa ostalim odevnim predmetima.

Minijaturna torba

Nekada je velika torba previše velika, pa na scenu nastupa njena minijaturna drugarica. Kako je gotovo uvek poželjno u svom ormanu imati malu crnu haljinu, neka joj društvo preko puta čiviluka pravi mala, crna torba, a dobro je imati i malu torbu u beloj i žutoj boji. Istina je da ćete jedva da je zatvorite ako ste u isto vreme stavili mobilni telefon i ruž, ali ko mari? Bitno je da je imate.

Platnene torbe

Platnene torbe sa po kojim mornarskim detaljem poput konopca, plave boje su prostrane i u isto vreme jednostavne, a opet savršene za odlazak u grad ili na obližnje kupalište. Uvek možete na platno da zakačite neki zanimljiv bedž, mašnicu, vrpcu, cvet i na taj način otkrijete malo više o sebi.

 foto: Tijana Janković