Screen Shot 2016 07 26 at 15.27.52
Prepd kutija za ručak. foto: YouTube screenshot

Ručajte otmeno i u kancelariji

Pecivo i grickalice ili, s druge strane, skupa gotova jela najčešće su na meniju vrednih, zaposlenih ljudi. Mnogi bi sa sobom nosili domaću hranu ali to nije uvek praktično. Zato posebnu pažnju ljudi u pokretu privlači inovatinvo dizajnirana kutija za hranu, koja svom vlasniku omogućava da jede zdravo i sa stilom.

“Prepd” kutija za ručak donosi nam novinu u dizajnu tradicionalnih plastičnih pakovanja za hranu. Njen sanduk gotovo da podseća na laptop, na neki gedžet visoke tehnologije.  Lako se nosi u ruci a u nju staje kompletan obrok. Da li će to biti doručak, ručak ili užina zavisi od rasporeda kontejnera koji se u njoj nalaze i koje možete da kombinujete po želji. S tim, što su sve posude za hranu pogodne za odlaganje u frižider ili za podgrevanje u mikrotalasnoj pećnici. Sve one staju u Prepd elegantnu sanduk-torbicu.

Prepd kutija za ručak. foto: YouTube screenshot
Prepd kutija za ručak. foto: YouTube screenshot

Dimenzije kutija za jelo su određene tako da predstavljaju merice, odnosno baždarene su spram količine hrane koja je potrebna organizmu u jednom dnevnom obroku.

Dizajneri ove otmene kutije za ručak razmišljalji su i “izvan kutije”, kako to kažu anglosaksonci, pa su pripremili i posebnu aplikaciju koja funkcioniše poput ličnog nutricioniste. Zahvaljujući ovom programu osoba može da prati unos kalorija, ali i da priprema zdrave obroke.

Kutiju sa jednim kompletom moguće je nabaviti po ceni od 55 dolara, ne računajući dostavu. Ko želi da investira u zdravu ishranu ali i u poslovni imidž ovo pakovanje je dobar izbor, složiće se mnogi. Opet, neki mogu reći da se ovde radi samo o hipsteraju. O čemu je zapravo reč vi prosudite sami, a kutiju pronađite u Prepd onlajn prodavnici.