Screen Shot 2015 06 02 at 20.18.53

Razbuđivanje uz različite arome budilnika

Probudi me nežno, polako, za nešto manje od dva minuta, sa mirisom toplih kroasana i tek spremljenog espresa. Baš na ovaj način ćete podešavati funkcije svog novog budilnika, ako se odlučite da ga kupite! Saznajte više o tome.

Vibracija telefona na stolu ili po parketu, mnoge pojedince izbaci iz takta. Da ne pominjemo tek iritirajuću jutarnju melodiju alarma, zbog koje poželimo da iskočimo ne samo iz kreveta, već iz sopstvene kože.

Okanite se vi takve vrste buđenja, okrenite se inovativnom budilniku koji vas razbuđuje nežno, mirisno i sa stilom.

Mladi francuski student sa Univerziteta za tehnologije, osmislio je budilnik koji svog domaćina razbuđuje različitim mirisima.

Ovaj budilnik je dizajniran u obliku kocke sa velikim ekranom, koji prikazuje vreme i koji ima otvor na vrhu kocke, za miris određenog kertridža.

Korisnici u zavisnosti od onoga što ih najviše motiviše da ustanu iz kreveta, mogu da biraju kapsule sa određenim aromama: espresa i toplih kroasana, đumbira i peperminta, čokolade, breskve i bombone od jagoda, novca, miris mora, pokošene trave ili pokislog lišća.

Budilnik je testiran na oko sto dobrovoljaca i pokazao se efikasnim čak devedeset devet posto.

Budilnik sa dve mirisne kapsule može da se pazari već od šezdeset evra. Jedna aromatična kapsula svog korisnika može da probudi čak šezdeset puta.

Da li ima prijatnijeg i mirisnijeg načina da se započne novo jutro?

foto:YouTube screenshot